Savinidue fürdőszobabútorok

A fürdőszobabútorok jelentősége már rég nem pusztán a praktikumban merül ki. Persze, fontos, hogy sok tárolóhellyel, polccal, szekrénnyel gazdálkodhassunk a fürdőben, de emellett ma már ugyanennyire fontos, hogy a fürdőszobabútor modern legyen és tökéletesen illeszkedjen a fürdőszoba színéhez, stílusához, hangulatához. Épp ezért a fürdőszobabútor-kínálat – igazodva a vásárlói igényekhez- rendkívül széles skálán mozog. A román Savinidue az egyik legjelentősebb európai fürdőszobabútor-gyártóként pontosan tudja, hogy mik a legfrissebb trendek, és ezeket nemcsak követi, hanem diktálja is. A Savinidue több, mint 15 éve meghatározója az európai fürdőszobabútor gyártásnak.

Minőség, innováció
A fürdőszobabútorok komoly kihívásnak vannak kitéve nap, mint nap. Nemcsak a párával, vízzel, tisztítószerekkel kell megbirkózniuk, hanem a vízkő- és szappanlerakódással is. Kiváló alapanyagok és új technológiák alkalmazásával azonban a bútorok ellenállóvá tehetők. Ezt az elvet követi a Savinidue is fürdőszobabútorainak gyártásánál. Tömör fát és kiváló minőségű mdf lapokat használva, erős, ellenálló festéssel, fóliázással védi bútorait és teszi hosszú élettartamúvá. Erős üvegpolcokkal, becsapódásgátlóval ellátott fiókokkal és szekrényajtókkal tovább fokozva a biztonságot.

Stílusok
A fürdőszobában mindennek meg kell hogy legyen a pontos helye és mindennek kézre kell esnie. Épp ezért olyan fontos, hogy megkeressük a számunkra legideálisabb fürdőszobabútort, ami nemcsak szép, stílusos, de minden más szempontból is megfelel az igényeinknek. A Savinidue fürdőszoba bútorai között lábon álló, és falra szerelt bútorokból is hatalmas kínálatot találunk. Ráadásul mindegyik bútorcsaládnál több méretből választhatunk. Természetesen a stílusok között is kedvünkre válogathatunk: klasszikus, modern, vintage, minimál.

Színek
A Savinidue komplett fürdőszobabútorokat kínál, minden apró részletre figyelve. Hatalmas választékban találunk kínálatukban tükröket, világítással vagy anélkül. Fontos eleme valamennyi Savinidue fürdőszobabútornak a stílusban hozzá illő mosdó. Csakis kiváló minőségű kerámia és műmárvány mosdókat alkalmaznak. Rendkívül nagy a színválaszték: a hófehértől, a természetes fa színárnyalatokon és a pasztell színeken keresztül, az erőteljes piros vagy épp kék színig minden fellelhető a Saviniduénél.

Kategória: Fürdőszobabútorok | A közvetlen link.