Stíluskavalkád az Eliostól

Az Elios Európa egyik piacvezető burkolat gyártója és a világpiacon is jelentős helyet foglal el. Ezt az eredményt nem csupán több, mint 50 éves múltjának és szakmai tapasztalatának köszönheti, hanem az alkalmazott innovatív gyártási technológiáknak és a divatteremtő design újításainak is. Ami vásárlói szempontból a legfontosabb: időtálló, megbízható, trenddiktáló, csodálatos burkolatokat gyárt az Elios.

Kőhatású burkolatok

Nem véletlenül kezdjük az Elios kőhatású burkolatainak bemutatásával. Az olasz gyártó igazi nagyágyú ezen a területen. Brooklyn, Dolomiti, Terre Etrusche, Harmony, Materic, Lamina, Horizon Advance, Bavaria Stone Advance, Horizon, Stone Evo, Roma, Quarzi, Castle Stone, Burlington, Bavaria Stone, Grand Place – még felsorolni is nehéz, hány különböző típusú és stílusú kőhatású burkolatot kínál az Elios. Már ez a tény önmagában is lenyűgöző, de hozzá tesszük még azt is, hogy a kőhatású burkolatok számtalan különböző méretben érhetők el, csakis természetes színekben. Kül- és beltéri változatban egyaránt kaphatók.

Fahatású burkolatok

Hosszú évek óta tartják magukat a legkedveltebb burkolattípusok között a fahatású burkolatok. Az Elios, figyelve a vásárlói elvárásokra, a hagyományos parketta, vagy szalagpadló mintázatát idéző burkolólapok mellett, kopottas hatású, vintage és modern, óriás fahatású lapokat is kínál. Tökéletes faerezet, mintázat, eredeti, természetes színek jellemzik az olasz gyártó fahatású burkolatait: Norway, Norway Advance, Timber, Sequoia, Grand Sequoia, Sequoia Century, Essential. Termékpalettájukban stílusos dekorlapokat is találunk. Valamennyi fahatású burkolatuk csúszásmentes és az Eliostól megszokott magas kopásállósággal rendelkezik.

Fényes, csillogó burkolatok

A legfrissebb trendek az élénk színeket is előszeretettel alkalmazzák. Az Elios úttörőként alkotta meg a Clay, Tropical, Materic, Victory burkolatait, melyek nemcsak csodás életteli színekben pompáznak, de fényes felületükkel energiát, lendületet, frissességet sugároznak. Az egyik legkülönlegesebb burkolat az Elios kínálatában a Reflection, mely 3D hatással, lenyűgöző csillogással exkluzív szépséget varázsol a lakás bármelyik helyiségébe.

Múltidéző burkolatok

A múlt századi vidék, és különösen a mediterrán vidéket idéző design burkolatok pillanatok alatt váltak a vásárlók kedvencévé. Az Elios Sevilla, Terre Etrusche, Deco Anthology, Materic, D_Esign Evo, Deco Anthology Advance burkolatcsaládja mind mind más stílust, színvilágot képvisel, hogy minél nagyobb mozgásteret biztosítson a vásárlóknak. Ezek a különleges burkolatok bármelyik lakásban jól mutatnak. Alkalmazásukat nem érdemes csupán a fürdőre, vagy a konyhára korlátozni. A természet, vagy a geometriai formák ihlette mintáknak köszönhetően teljesen egyedivé teheted a lakásod minden helyiségét.

Különleges dekorok

Ha az Elios termékpalettájáról beszélünk, semmiképp nem mehetünk el szó nélkül a különleges dekorlapok mellett. Az egészen apró mozai lapoktól az óriás lapokig minden méretben találunk különleges dekorokat. A Memory, D_Esign Evo, Love & Decors és a Tropical dekorok a természet csodáit varázsolják az otthonokba. Elképesztő színkavalkád, vidámság, életerő sugárzik róluk. Megfontolt, okos tervezéssel egy színpompás, lélegzetelállító modern dzsungellé varázsolhatjuk otthonunkat.

A lehetőség adott: az Elios minden stílusban, színben és méretben készít burkolatokat, hogy teljesen szabad kezet biztosítson számunkra az otthonunk egyedivé változtatásában.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.