Szabadon álló kádtöltők

A szabadon álló fürdőkád rendkívül elegáns és karakteres. Az egész fürdőszobának jellegzetes hangulatot biztosít. Gyakorlatilag a nyugalom, béke, ellazulás szigetévé varázolja puszta jelenlétével a fürdőt. A szabadon álló fürdőkádak nélkülözhetetlen kellékei az álló kádtöltők. A különböző formájú, stílusú vagy színű álló kádtöltők pedig újabb lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy a fürdőszobánkat teljes egészében a saját ízlésünkre formáljuk, a lehető legegyedibbé tegyük.

Grohe

Egyszerű, modern, színes

Rengeteg különböző stílusú szabadon álló kádtöltő közül választhatunk. Az egyszerű vonalvezetésű kádtöltők épp olyan kitűnő kiegészítői lehetnek a fürdőszobánknak, mint a modern darabok. Leginkább a fürdőszoba miliője, és a fürdőkád formája lehet meghatározó a kádtöltő stílusának kiválasztásakor. De akár az egyszerűbb, letisztultabb, sallangmentes desing, akár a modernebb, esetleg szögletes, vagy épp több színű csaptelep nyeri el tetszésünket, abban biztosak lehetünk, hogy a gyártók felkészültek igényeinek kielégítésére. A színes kádtöltő között például már nem csak matt, szálcsiszolt, vagy fehér közül választhatunk a szokásos króm mellett, hanem fekete, barna, réz, vagy akár aranyszínűt is találunk kínálatukban.

Zuhannyal, vagy anélkül

A hagyományos fali, vagy fürdőkádra szerelhető kádtöltőkhöz hasonlóan a szabadon álló kádtöltők között is találhatunk zuhannyal felszereltet. Igazából csak a személyes igényeink határozzák meg, hogy a zuhanyos, vagy a zuhany nélküli álló kádtöltőt választjuk.

Egy dologra azonban célszerű már a fürdőszoba építésénél gondolni, ha a szabadon álló fürdőkádat és az álló kádtöltőt választjuk: ebben az esetben egészen másként kell szerelvényezni. Átalakításnál pedig kalkuláljunk azzal, hogy jelentősen megnövekedhetnek a költségek, ha egy hagyományos, beépített kádat szabadon álló fürdőkádra cserélünk. De, ha szem előtt tartjuk, hogy az átalakítás célja minden esetben az, hogy az új fürdőszoba szebb, kényelmesebb, modernebb, az ízlésünknek, igényeinknek megfelelő legyen, akkor megéri a plusz anyagi áldozatot.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Füdrőszoba design, ötletek | A közvetlen link.