Színes fürdőszobai szaniterek

Rengeteg módja van, hogy egyedivé, és tökéletesen a saját ízlésünknek megfelelővé változtassuk a fürdőszobánkat. Kicserélhetjük a zuhanyfüggönyt, vagy a zuhanykabint, lecserélhetjük a kiegészítőket, stb. De ha igazán szembetűnő, karakteres változást akarunk elérni, akkor a burkolat-, vagy a szaniterek cseréje jöhet szóba. A szaniterek lecserélése lényegesen egyszerűbb, kevesebb munkával jár, olcsóbb, ráadásul, hamarabb szorulnak cserére, mint a burkolat. Ha a szaniterek cseréje mellett döntünk, az első, és legfontosabb eldöntendő kérdés, hogy maradunk a klasszikus fehérnél, vagy színesre váltunk.

Kívül színes szaniterek

Sokan esküsznek a fehér színű fürdőszobai szaniterekre. Ennek egyik oka, hogy a háziasszonyok egy része úgy véli: a belül színes szanitereken jobban meglátszik a vízkő, egyéb szennyeződések, vagy kényesebbek, ha takarításról van szó. Pedig ez egyáltalán nem így van. De, ha mégsem engedünk a fehér belsőből, akkor is választhatunk kívül színes mosdót, fürdőkádat, WC-t, bidét. Ha belül fehér, kívül színes szanitert választunk máris sokat tettünk azért, hogy fürdőszobánk egészen új színben tündököljön. A gyártók pedig gondoskodnak arról, hogy bármilyen színt is választunk, biztosan megtaláljunk minden szükséges szaniter terméket a kínálatukban. Színek tekintetében is elképesztő a választék: az egészen halvány, pasztell színektől, a káprázatosan csillogó aranyon át, a feketéig terjed a színskála.

Teljesen színes szaniterek

A kívül-belül színes szaniterek egy egészen más világ: bátorságra vall ezt a típust választani. A bátorságunknak pedig meglesz a jutalma: egy tökéletes miliőjű, egyedi, karakteres fürdőszoba. Mint már említettük, egyáltalán nem kell attól tartani, hogy a teljesen színes szanitereket nehezebb lenne tisztítani. Sőt, a legtöbb gyártó olyan, speciális vízlepergető, és/vagy antibakteriális védelemmel látja el az általa forgalmazott szanitereket, amely megakadályozza a vízcseppek és a szennyeződések letapadását. Jelentősen növelve a szaniterek élettartamát. Fontos azonban észben tartani, hogy a szanitertermékek tisztításához speciális (nem maró!) tisztítószereket kell használni. (Ez a fehér színű mosdókra, fürdőkádakra, WC-kre, bidékre is igaz.) Ha ezt az egyetlen egy szabályt betartjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a színes szanitereink sokáig megőrzik eredeti szépségüket.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek | A közvetlen link.