Színes fürdőszobák

Az élénk színek és a vidám, színes kiegészítők minden lakást feldobnak. Segítségükkel könnyen varázsolhatjuk egyedivé otthonunkat. A színes kiegészítőkről a fürdőben sem kell lemondanunk. Mindenből megtalálhatjuk a nekünk valót, legyen szó tükörről, csaptelepről, csempéről, bútorról, mosdóról, zuhanykabinról vagy akár más fürdőszobai kiegészítőről. De vegyük csak szépen sorjában!

Impronta Turchese

Impronta Turchese

 

Burkolat

Kezdjük a burkolattal, hiszen, ha belépünk a fürdőszobába, az első, amit meglátunk a csempe. Persze csak, ha jól választottunk, és kellően figyelemfelkeltő a burkolat. 🙂 Elképesztő lehetőség rejlik a csempében! Nem csak  különböző színű lapok, bordűr, díszcsík, mozaik alkalmazásával érhetjük el a “Wow!” hatást. Nagyon sok olyan csempe van, mely már önmagában is kellően színes, csillogó, figyelemfelkeltő. A legtöbb alap csempének van mintás változata is, újabb lehetőséget kínálva a színesebbé tételre. A képen az egyik kedvencünket láthatjátok, az Impronta gyár Turchese csempecsaládját. A látvány magáért beszél: lenyűgözően színes, karakteres, trendi, jól kombinálható.

 

Kaldewei Duo oval

Kaldewei Duo oval

Fürdőkád

Színek tekintetében a fürdőkádaknál kisebb a mozgásterünk, mint a burkolatnál, de azért itt is megtalálhatjuk a megfelelő megoldást. Kaphatók már a fehéren kívül más színű, például fekete fürdőkádak, és vannak olyanok is, amelyeknek átlátszó az oldalfala. Készülnek fürdőkádak fából is, megőrizve a fa eredeti színét, mintázatát. Ha ennél színesebbé akarjuk tenni a fürdőkádunkat, akkor az előlap lehet a megoldás, mely szinte minden színben kapható. Emellett burkolással is egyedivé varázsolhatjuk a kádat.

 

Bútor

Royo Group Soul

Royo Group Soul

Hol van már az a kor, amikor csak fehér fürdőszoba bútort lehetett kapni?!? Szerencsére évtizedekkel ezelőtt magunk mögött hagytuk! 🙂 Ma már nincs olyan szín, ami ne lenne fellelhető valamelyik gyártó fürdőszoba bútor kínálatában! Sőt, kedvünkre válogathatunk a csillogó, matt, egyszínű és színes bútorok közül. Az eperpirostól, a kanárisárgig minden van! A képen a Royo Group gyár Soul bútorcsaládjának néhány képviselőjét láthatjátok, intenzív, csillogó lila színben pompázni.

 

Mosdó, csaptelep, zuhanyfej

Grohe Rainshower WaterColours

Grohe Rainshower WaterColours

Mosdók tekintetében is bátran elengedhetjük a fantáziánkat, hiszen csaknem minden színű mosdó kapható. Sőt, gyakoriak a mintás, vagy épp aranyosan csillogó mosdók is. Attól sem kell tartanunk, hogy nem kapunk megfelelő csaptelepet a színes mosdónkhoz! Csaptelepből is legalább akkora a színválaszték, mint a mosdókból. A klasszikusnak számító ezüst, arany, réz és bronz mellett valóban, szinte mindenféle színű csaptelep létezik már. Vannak olyanok, melyeknél az egész csaptelep színes, és vannak olyanok is, melynek csak egy-egy része. Hasonló a helyzet a zuhanyfejeket illetően is. Csak a megfelelő színt kell kiválasztanunk és biztosak lehetünk benne, hogy megtaláljuk a gyártók kínálatában!

 

Törölközőszárítók, kiegészítők

Radeco törölközőszárító radiátorok

Radeco törölközőszárító radiátorok

A fürdőszobai törölközőszárító radiátorok sem csupán a praktikumról szólnak már. A formatervezésnek, egyedi megoldásoknak köszönhetően díszei is a fürdőnek. Elképesztő szín- és forma választék áll rendelkezésünkre. Csak a példa kedvéért: vannak egész falat beborító panelek, vannak ívesek, színesek, mintásak és van például levél formájú radiátor is. Tovább színesíthetjük fürdőszobánkat a nem beépített kiegészítőkkel is. Felsorolni is képtelenség lenne, mennyi mindenből válogathatunk, de ha színekről van szó egy biztos: nincs lehetetlen! Válasszuk akár egy termékcsalád teljes kollekcióját, vagy válogassuk össze a kiegészítőket akár a leghóbortosabb ötletek alapján, a lényeg, hogy az eredménnyel elégedettek legyünk 🙂

 

Gedy fürdőszobai mérlegek

Gedy fürdőszobai mérlegek

 

És ez még mind nem minden! Beszélhetnénk a színes keretes tükrökről, a színes burkolattal és ülőkével ellátott WC-kről, a színes szerelvényekről, millió színben kapható fürdőszobai mérlegekről, de akár a törölközőkről, az aranyozott zuhanykabinokról vagy a színes, mintás zuhanyfüggönyökről is… A lehetőségek sora gyakorlatilag végtelen, hogy színessé, egyedivé tegyük fürdőszobánkat!

A bejegyzés kategóriája: Füdrőszoba design
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.