Színkavalkád az Imolától

Ha színes fürdőszobáról, csempéről, padlólapról beszélünk, akkor az elsők között jut eszünkbe az Imola. Az Imola valamennyi termékcsaládjára igaz, hogy az olasz csempegyártás hagyományaihoz méltó módon kiváló minőségű. Természetesen megtalálhatók termékei között a fa- és kőhatású burkolatok is, de amiben az Imola az egyik legjobb a világon: az a színes burkolat gyártás. Ezt az állításunkat rengeteg képpel támasztjuk alá. 🙂

Színek

Az Imola színes burkolatait végignézve az ember pillanatok alatt zavarba jön: bőségzavarba. 🙂 Szinte lehetetlen választani a rengeteg szín közül. Ráadásul valamennyi élettel teli, határozott, hangsúlyos és gyönyörű. Az sem teszi könnyebbé a választást, hogy a kifejezetten erősen csillogó csempék, padlólapok mellett szinte valamennyi színnek, árnyalatnak megtaláljuk a matt felületű párját is. 15 alapszínről és rengeteg árnyalatról beszélünk: a korom feketétől, a (valóban) nap sárgán át, a lángoló vörösön keresztül a tengerkékig.

Dekorok

Az Imola egészen új szintre emelte a dekorcsempe fogalmát. Természetesen bőven találhatunk dekorjai között mintásokat, 3D-seket, mozaik mintásokat. Ami viszont igazán különlegessé teszi az Imola dekorlap kínálatát az a tematikus dekorlap. Szinte minden színhez kínálnak olyan dekort, amely teljesen egyedi. Van például legyező mintás dekor, képregény mintás, pöttyös-kockás (igen, így együtt a kettő), és még sorolhatnánk… de inkább mutatjuk.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Füdrőszoba design | A közvetlen link.