Újdonságok a Gedytől

A fürdőszobai kiegészítő gyártás nagymestere, a Gedy nemcsak több, mint 60 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően került a világ élvonalába, hanem a minőség iránti elkötelezettsége miatt is. Az olasz gyártó úttörő az új anyagok felkutatása, előállítása és használata terén. Emellett elkötelezett híve a design és a funkcionalitás kifogástalan összhangjának. Termékeik ezért a legkedveltebbek a vásárlók körében. A Gedy nem okoz csalódást.

Elkötelezettségük a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránt példaértékű. A Gedy sohasem kényelmesedik el, mindig újra, másra, még jobbra törekszik, újabb és újabb kollekciók megalkotása révén. A design trendek és a vásárlói igények folyamatos figyelésének köszönhetően termékeik megfelelnek a legmodernebb kihívásoknak is. A Gedy fürdőszobai kiegészítői falara szerelhető és szabadon álló változatban is elérhetők.

A szabadon álló fürdőszobai kiegészítők rendkívüli kínálatát a sokrétű anyaghasználat is színesíti. Kerámia, gyanta, bambusz, fa, fém és ezek kombinációi, mind megtalálhatók a Gedy által használt anyagok között. Hatalmas választékot kínál a gyártó a gyantából készült kiegészítőkből. A gyanta jól formálható, színezhető, tartós, rendkívül ellenálló anyag, ezért a belőle készült kiegészítőkkel hosszú távon tervezhetünk. A kerámia, mint anyag maga az elegancia és a kifinomultság. Éppen ezért alkalmazza szívesen a Gedy is a fürdőszobai kiegészítőinél alapanyagként. Egyszínű és mintás kerámia kiegészítőket egyaránt hatalmas választékban kínál. A fém kiegészítőknél csakis kiváló minőségű, rozsdamentes anyagokat használnak. A bambusz helye a fürdőszobában vitathatatlan hiszen, amellett, hogy nagyon ellenálló és könnyen tisztítható, antibakteriális tulajdonsága is van. Ezért a bambuszból készült kiegészítők nemcsak dekoratívak, de higiénikusak is.

A falra szerelhető fürdőszobai kiegészítőit a Gedy fémből és gyantából készíti. Hatalmas választékban kínálnak fogasokat, törölközőtartókat, szappanadagolókat és szappantartókat, polcokat, sarokpolcokat, akasztós tárolókat, hajszárító tartókat, WC-papír- és WC- kefe tartókat, valamint tükröket, zuhanyszékeket, fürdőkád ülőkéket. De megtalálhatók a kínálatukban csúszásgátlók is: fürdőkádba és zuhanyzóba egyaránt. Ahogyan a kiegészítőknél, a csúszásgátlóknál is gondolt a Gedy a gyerekekre: nagy választékban kínál vidám, színes motívumos csúszásgátlókat.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház | A közvetlen link.