Wellis: WC kínálat

Ha fürdőkádat, vagy jakuzzit keresünk, akkor a Wellis az elsők között jut eszünkbe. A magyar gyártó azonban sokkal nagyobb termékpalettával rendelkezik. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően medencéket, szaunákat, zuhanykabinokat, zuhanypaneleket, csaptelepeket és szanitereket is gyártanak. A Wellis termékek minőséget képviselnek és hosszú élettartamot szavatolnak. Különösen fontos ez, ha olyan beépített szaniterről van szó, amelyet több évre, esetleg évtizedre vásárolunk.

 

Hagyományos WC-k

A Wellis újraértelmezte a “hagyományos” WC fogalmát. A legegyszerűbb Wellis WC-ben is találhatunk valami különlegeset. Gyönyörű formák, esztétikus küllem, ügyes belső kialakítás. Ez utóbbinak köszönhető, hogy a Wellis WC-k tökéletes, higiénikus öblítést tesznek lehetővé. Természetesen fali- és álló változatban is elérhetők. Valamennyi Wellis WC “Slim Soft Close” technológiás ülőkével kapható. Ez az extra vékony, mégis rendkívül erős ülőke, lecsapódásmentesen teszi még kényelmesebbé a használatot.

Perem nélküli WC-k

Nem titkolt kedvencünk, a rimless, azaz perem nélküli WC. A WC csésze perem nélküli kialakítása sok kellemetlenségtől megkíméli a háziasszonyokat. Tökéletes, zavartalan öblítést tesz lehetővé. A perem hiánya miatt nem tudnak megbújni a WC-ben baktériumok, és a vízkőképződést is elfelejthetjük. Ráadásul a Wellis perem nélküli WC-i között még egy elegáns, fekete színű is szerepel, tovább fokozva a rimless WC-k egyébként is egyértelmű vonzerejét.

Okos WC, okos megoldások

Még a rimless WC-nél is tökéletesebb megoldás a Wellis Lipari okos WC. Mindent tud, amire a kényelmes, nyugodt, higiénikus használathoz szükség lehet. Mozgásérzékelőjének köszönhetően automatikusan felnyílik a fedele. Az ülőke előmelegítési funkciójának köszönhetően mindig kellemes hőmérsékletű. Természetesen igény szerint állítható a vízsugár erőssége és a víz hőfoka is. Erre a beépített bidé funkció miatt van szükség. Diszkrét éjszakai fénnyel segíti az éjszakai használatot, mindezt víz- és energiatakarékosan.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház | A közvetlen link.