White tulip

Egyre többen választanak fürdőszobájuk felújításánál, vagy új építésénél komplett fürdőszobai koncepciót. Érthető a döntésük, hiszen több szempontból is hasznos: 

  • egyrészt, ebben az esetben 100%-ig biztosak lehetünk abban, hogy a fürdőszoba minden meghatározó eleme tökéletes harmóniában lesz, 
  • másrészt, megkíméljük magunkat rengeteg fejtöréstől, válogatástól. Különálló elemekből összerakni egy tökéletes összhangot sugárzó fürdőszobát, még a profiknak sem egyszerű feladat.

Mi maximálisan támogatjuk a komplett fürdőszobai koncepciók választását. Hoztunk is egy példát, milyen az, ha a profikra bízzuk fürdőszobánk miliőjének megalkotását, a tökéletes összhang létrehozását.

Bemutatjuk a Duravit White Tulip fürdőszobai koncepcióját.

 

Nature

A Duravit, a világ egyik vezető szanitergyártójaként, az elsők között ismerte fel a komplett koncepciók iránti igényt. Kínálatában több teljes szett is található. A White Tulip két típusa: a Nature és a Culture tökéletesen példázza, hogyan lehet akár egy elképzelésen belül is két teljesen különböző stílust életre kelteni a fürdőben. A Nature család – a nevéhez híven – a maximális természetközeliséget célozza meg. A szett minden eleme a tulipán eredeti formáját, vonalait, finomságát tükrözi. A kerek mosdó és fürdőkád páratlan összhangot teremt, különlegességükkel pedig exkluzívvá varázsolnak minden fürdőszobát. A fürdőkád – szépsége mellett – 1400 mm-es átmérőjével is hódít, hiszen méretének köszönhetően maximális kényelmet biztosít. A White Tulip mosdó pultra ültethető verzióban, és szabadon állóként is kapható. Mindkét típushoz biztosít szekrényt is a Duravit. Ráadásul, a kerek mosdóhoz, henger alakú szekrény is választható. A gyártó különleges figyelmet fordít a részletekre. A White Tulip koncepcióhoz saját csaptelep családot alkotott, melynek egységes dizájn eleme: a tulipán alakú fogantyú, felidézi a mosdókagyló és a kád formáját. A mosdócsaptelepek több méretben: S, M és XL komfort magasságban kaphatók. Természetesen bidé, zuhanyzó és kád csapokat is kínál a Duravit a White Tulip koncepcióhoz.

Culture

A White Tulip koncepció másik típusa, a Culture, elegáns íveivel és finom vonalaival továbbviszi a tulipán formavilágát, de emellett a városi luxus érzését, és kifinomultságát is tükrözi. A tökéletesen kidolgozott részletek, és design elemek, jól átgondolt technikai újdonságokkal egészülnek ki. A szögletes mosdót lejtős éle teszi igazán különlegessé. Természetesen több méretben is kapható. A koncepció részeként szekrény, vagy króm konzol is választható hozzá. A Culture szetthez kapható szekrények fiókjai önzáródóak és mozgatható, kerek, gyűrű alakú fogantyúkkal vannak ellátva, ezzel is alkalmazkodva az eredeti koncepció formavilágához. A fiókok világítással rendelkeznek, amely kinyitásakor és becsukásakor automatikusan be- és kikapcsol. A Culture koncepcióhoz ajánlott ovális, szabadon álló fürdőkád enyhén kifelé dőlt éllel követi a White Tulip koncepció formáját. A kád két méretben kapható: 1800×800 mm, valamint 1600×900 mm. A White Tulip szett szerves része a WC és a bidé is. Mindkettő tökéletesen illeszkedik a koncepcióhoz mind formáját, mind használatának praktikusságát tekintve. A Duravit HygieneFlush öblítési technológiájának köszönhetően garantált a tökéletes öblítés, a makulátlan tisztaság, és a maximális takarékosság! A HygieneFlush technológiával ellátott WC-k mindössze 4,5 l vizet használnak fel öblítésenként. A WC és a bidé is kapható álló és falra rögzített verzióban is.

És még egy technikai újdonság, mely a White Tulip koncepció választása mellett szól: a Duravit olyan intelligens tükröt kínál a szetthez, amely egyedülállóan komfortossá teszi  a használatát. A speciális tükör nem csupán fényerő szabályzós, hanem fűtéssel is ellátott, melynek köszönhetően néhány másodperc alatt páramentessé válik. Ráadásul a tükör nem csak szenzorosan vezérelhető, hanem egy applikáció segítségével, akár mobiltelefonról, tabletről (vagy egyéb mobil eszközről) is.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőkádak, Fürdőszobabútorok, Fürdőszobai szaniterek, Komplett fürdőszobák, WC-k | A közvetlen link.