_Maestro mosogatók a Teka-tól

Ha gyorsan kellene egy olyan céget mondani, amely a német precizitás megtestesítője, bizonyára sokaknak jutna eszébe a Teka. Érthető, hiszen az idén 100 éve alapított vállalat a világ minden részén jelen van termékeivel, melyekre a vásárlók a minőség jelképeként gondolnak. A Teka megdolgozik makulátlan hírnevéért: kiváló minőségű termékeit kompromisszumok nélküli anyaghasználat, kifogástalan, egyedi design, praktikum és széles szín-, méret, stílus választék jellemzi. Így van ez a mosogatótálcák terén is.

 

Rozsdamentes acél mosogatók

A Teka vallja: a konyha az otthon szíve. A konyhában az ember nemcsak “dolgozik”, hanem él, létezik, örömmel tartózkodik. Épp ezért a konyhának 

  • egyedinek kell lennie, hogy maximálisan igazodjon használói igényeihez,
  • praktikusnak kell lennie, hogy minden “kézre essen”,
  • funkcionalitás tekintetében a maximumot kell nyújtania, hogy valóban öröm legyen a használata.

A rozsdamentes acél mosogatótálcák széles kínálata illeszkedik ezekhez a feltételekhez. A mosogatótálcák mély medencével készülnek, hogy mindeféle méretű edény könnyedén elférjen bennük, és gátolják a vízkicsapódást. Több méretből választhatunk az 50 cm-estől, a több, mint 1 méter szélesig. Vannak egy medencés mosogatók, két medencések, olyanok, amelyeknél a medence mellett csepegtető felület található, és vannak gyümölcsmosóval kombináltak is. A csepegtető tálca mérete is különböző lehet, hogy valóban teljesen a saját igényeinkre igazíthassuk a mosogatónkat. Fontos tudni, hogy a Teka életre szóló garanciát vállal rozsdamentes mosogatóira.

Gránit mosogatók

Aki sok időt tölt a konyhában tudja: egyetlen biztos pont van, amit soha nem kerülhet el, és ez a mosogató. Épp ezért fontos, hogy valóban az igényeinkhez legjobban illeszkedőt válasszuk. A Teka több, mint 100 féle gránit mosogatót kínál. Ahogyan a rozsdamentes acél mosogatóknál, úgy a gránitoknál is vannak egy, és két medencés mosogatók, csepegtetősek és gyümölcsmosóval kombináltak is. Természetesen valamennyinél vagy adott a jobbos- balos beépíthetőség, vagy külön ilyen verziókat készít a gyártó. Szót kell ejtenünk a gránit, pontosabban a Teka által használt “tegranite” anyagról, amely kiváló minőségű kvarchomok és akrilgyanta kombinálásával készül. Kombinációjuk olyan kemény anyagot képez, amely rendkívüli módon ellenáll a hőhatásoknak, ütéseknek és szennyeződéseknek, ráadásul széles színválasztékban készíthető. Így a Teka tegranite mosogatói is 6 színben kaphatók.

Üvegkeret és egyéb extrák

A Teka nem áll meg a hagyományos igények kielégítésénél. Folyamatosan azon dolgozik, hogy újdonságokkal szolgáljon vásárlóinak. Az új Diamond mosogatócsalád például arra hivatott, hogy tökéletes kiegészítője legyen a Teka által kínált üveg háztartási készülékeknek. A Diamond mosogatók a Teka főzőlappal azonos minőségű biztonsági edzett üvegkeretet kaptak, amely ellenáll az ütéseknek, a magas hőmérsékletnek és a hőmérséklet-változásnak. Ez az apró, mégis fontos változtatás hozzásegíti a vásárlót a tökéletes konyhai összhang kialakításához. 

Más fontos „egyediségek” is megtalálhatók a Teka palettáján. Például a kerek, vagy épp ovális mosogatók, és a sarokba építhető mosogató sziget. De talán az egyik legkülönlegesebb a Silent Smart technológia, melynek köszönhetően a mosogató extrém csendes lesz. A Silent Smart technológiával készült mosogatóknál a zaj elnyelésére speciális lemezeket építenek be a mosogatótálcába. Ennek eredményeként a víz (akár csepegve, akár nagyobb intenzitással) szinte zajtalanul érkezik a mosogatóba. A Teka kifogástalan minőségű termékeit választani mindig jó ötlet és hosszútávú, megbízható megoldás.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Felújítás, Mosogatók | A közvetlen link.