Újdonságok a TBosstól

Folyamatos megújulás, az aktuális trendek szigorú követése jellemzi az egyik legnagyobb magyar fürdőszobabútor gyártót. A TBoss sikereinek titka a környezettudatos gyártási technológiák alkalmazása mellett, a több mint 20 éves tapasztalat, a szakértelem, az elhivatottság és minőség iránti elkötelezettség. A TBoss fürdőszobabútorok határtalan lehetőséget kínálnak a vásárlók számára színek, méretek, kiegészítők tekintetében egyaránt.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Mosdók, ötletek, Tükör

Építkezés, felújítás állami támogatással és a Bónával

A tavasz hozott jót és rosszat is. Csak rajtunk áll, hogyan fogjuk fel, miképp éljük túl. Az építés, szépítés, mindig előremutató. Értelmet ad a mindennapoknak, ha új kihívásokat állítunk magunk elé. Jelen helyzetben minden adott, hogy felújítsunk,  bővítsünk. Megszépítsük, modernizáljuk otthonunkat.

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatása egy olyan lehetőség, melyet vétek kihagyni. Egyszerű feltételekkel, magas összegű támogatást kaphatnak a gyermeket nevelő családok. Összegeztük nektek a legfontosabb tudnivalókat.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Felújítás

Polis Tex burkolatok

Burkolat design terén évek óta vezető pozíciót tölt be a természetközeliség. A fa- és kő hatású burkolatok messze a legkeresettebbek. A Polis nem követője, hanem diktálója az új trendeknek. Ennek megfelelően elsők között alkotta meg a saját fa- és kő hatású burkolatcsaládjait. Az olasz gyártó azonban nem elégszik meg azzal, ami bármelyik másik gyártónál is fellelhető. Csakis a maximális egyediség és a legkiválóbb minőség felel meg a Polis elvárásainak. Ennek a szigorú követelményrendszernek a következménye, hogy a Polis termékek mindig egyediek és stílusosak. A Tex burkolatcsalád például kimagaslik a padlólapok méret választékának tekintetében. Emellett a különleges dekorok is erősítik a Tex egyéniségét. Nézzük részletesen!

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, Kültéri burkolatok

Válaszd a Bónát

A Bóna Fürdőszoba Áruház a lehető legjobb választás, ha építkezel vagy felújítasz. Mindkét művelethez nehezen fog hozzá az ember, sok tervezést, számolgatást, gondolkodást igényel. Ha megvan az elhatározás és a pénz, még akkor is számtalan buktató jöhet. Három dolog kell a sikeres befejezéshez: alaposan átgondolt terv, jó szakember gárda és egy olyan bolt, ahol mindent egy helyen be lehet szerezni. Ez a Bóna.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: 3D-s látványterv, Bóna Fürdőszoba Áruház, Szolgáltatások

Komplett fürdőszobai kollekciók a Wellistől

Egyre többen választják fürdőszoba építése, átépítése esetén a gyártók által létrehozott komplett fürdőszobai kollekciókat. Több szempontból is érthető ez a döntés: egyrészt, hatalmas segítség, ha már a tervezésnél láthatjuk, milyen lesz a kész fürdőszoba, így elkerülhetőek az esetleges kellemetlen meglepetések. Másrészt, nem mindenki olyan szerencsés, hogy kifinomult szépérzékkel és kellő kreativitással rendelkezzen, pedig mindkettő elengedhetetlen ha az akarjuk, igazán szemet gyönyörködtető fürdőszobát alkossunk meg.

Másokhoz hasonlóan a Wellis is felismerte ezt a vásárlói igényt, és mindjárt 6 komplett kollekciót is összeállított termékeiből. Mutatjuk valamennyit. 🙂

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Komplett fürdőszobák, ötletek

Modern design a Bugnatesetől

A Bugnatese kiváló választás. Nemcsak azért, mert 70 éves szakmai tapasztalat áll valamennyi termékük mögött (bár, ez sem elhanyagolható tény!), hanem azért is, mert a világ minden táján egyet jelent a nevük a minőséggel. Az olasz gyártó az egyik legnagyobb kínálatot felvonultató cég a fürdőszobai- és konyhai csaptelepek terén. Hatalmas stílus-, méret- és színválasztékuknak köszönhetően gyakorlatilag megszámlálhatatlan mennyiségű fürdőszobai- és konyhai csapot, kádtöltőt és zuhanycsapot kínálnak.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Füdrőszoba design, Konyhai csaptelepek

Különleges fahatású dekorok az Eliostól

Évek óta tartják vezető helyüket a legkeresettebb burkolat típusok között a fahatású padlólapok és csempék. A cél: minél természet közelebbivé varázsolni az otthonokat, közösségi tereket. Ehhez a törekvéshez tökéletes választás a fahatású burkolat. Élethű erezet mintázatával, természetes színeivel meghitté varázsolja a lakás bármelyik helyiségét. Az Elios úttörőként, az elsők között hozta létre saját fahatású burkolatait, ügyelve a megfelelő stílusválaszték kialakítására is. A hajópadlóra, parkettára, vagy épp kopott hatású fapadlóra megszólalásig hasonlító kerámia lapok extra kopásállósággal bírnak és így extrém hosszú élettartammal számolhatunk. Több fahatású padlólapjuk akár kültérben is burkolható, hiszen víz és fagyálló. Emellett az Elios különleges dekorokat is szép számmal alkotott fahatású csempéihez, padlólapjaihoz.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék

Fehér fürdőszobabútorok Savinidue módra

Fürdőszobabútorok tekintetében sokáig a fehér szín volt az abszolút domináns. Nem csoda, hiszen a fehéret a tisztaság színeként aposztrofáljuk, és ha valahol fontos a tisztaság, higiénia, az a fürdőszoba. Ez a nézet ma már egyre kevésbé dominál. De a fehér szín a fürdőszobában örök divat marad. Ezt az el nem múló, évtizedes igényt ismerete fel a román gyártó, a Savinidue. Kínálatukban hatalmas a választék fehér fürdőszobabútorokból. A hagyományostól a legdivatosabb, minimál design-os szettekig.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, ötletek

Wellis: WC kínálat

Ha fürdőkádat, vagy jakuzzit keresünk, akkor a Wellis az elsők között jut eszünkbe. A magyar gyártó azonban sokkal nagyobb termékpalettával rendelkezik. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően medencéket, szaunákat, zuhanykabinokat, zuhanypaneleket, csaptelepeket és szanitereket is gyártanak. A Wellis termékek minőséget képviselnek és hosszú élettartamot szavatolnak. Különösen fontos ez, ha olyan beépített szaniterről van szó, amelyet több évre, esetleg évtizedre vásárolunk.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház

Pultra ültethető mosdók a Duravittól

A Duravit az egyik legnagyobb szaniterkínálatot felvonultató gyártó a világon. Gyakorlatilag nincs olyan, amit ne találnánk meg palettájukon. A szaniterek mellett fürdőszobai kiegészítőket, bútorokat is széles választékban kínálnak. A Duravit azonban a mennyiség mellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektet. Termékei mind kiváló minőségű alapanyagokból, több évtizedes szakmai tapasztalattal és a mindenkori design trendeket szem előtt tartva, vagy még inkább azokat diktálva, készülnek.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 62-64.

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 15:00
Sz-V: Zárva

Telefonszám:
+36 30 686-1655
+36 70 330-9601