Fürdőkádak a Duravittól

A görögök és rómaiak már évezredekkel ezelőtt rájöttek, hogy a fürdés nem csupán a tisztálkodás szempontjából fontos, hanem egyfajta kikapcsolódás is, balzsam a testnek és a léleknek. A feltöltődés, relaxálás egyik legjobb módja. Persze, ehhez kell egy szép, kényelmes fürdőkád is. A Duravit átérzi ezt az igényt. Fürdőkád kínálatát úgy alakította ki, hogy valóban mindenki megtalálja a saját igényeinek legmegfelelőbbet. Tartós, kiváló anyagok, modern design és maximális funkcionalitás jellemzi a Duravit fürdőkád kínálatát, melyet most igyekszünk bemutatni.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőkádak

Fürdőszobai radiátorok

Ez a nyár sokak számára az építkezésről, lakásfelújításról szólt és szól. És, bár messze még a tél, a fűtési szezon, a felújítás része lehet a fűtés korszerűsítés. Ilyenkor érdemes az elavult fürdőszobai fűtőtesteket is modern, többfunkciós radiátorra cserélni. A Radeco és a Zehnder bebizonyítja, hogy egy fűtőtest lehet szép, elegáns, energiatakarékos és hasznos egyben. Kínálatukban találunk: 

– hagyományos törölközőszárítókat – természetesen egy kicsit másként, 

– lapradiátorokat – minden méretben, formában és színben,

– design radiátorokat – a hagyományostól teljesen eltérő, elképesztő formákban.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Felújítás, Füdrőszoba design, fűtőtestek, Törölközőszárítók

Különleges mosdók

Vajon, mi a fontosabb mosdók tekintetében, a praktikum vagy a szépség? Mi úgy gondoljuk, a legjobb, ha nem kötünk kompromisszumot! Olyan mosdót kell választani, amely megfelel az igényeinknek, kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor tökéletesen illeszkedik fürdőszobánk miliőjébe, színben, formában, méretben egyaránt megfelel az elvárásainknak. Az biztos, hogy a gyártók támogatják ezt az igényünket, hiszen elképesztő választékot kínálnak: kivételes formák, elképesztő színek, grandiózus, vagy épp egészen aprócska méretek… Minden a mi igényeinkre szabva, az elképzeléseinkhez igazítva.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház Címke:

Progetto Baucer burkolatok

Ismét bővült a kínálatunk! Mostantól megvásárolhatjátok nálunk a Progetto Baucer burkolóit. Az olasz cég mintegy 30 év része a hagyományos európai burkolatgyártásnak. Termékeit világszerte keresik és szeretik a vásárlók kimagasló minősége és tartóssága miatt. A Progetto Baucer kül- és beltéri járólapokat és csempéket egyaránt kínál. Katalógusukban megtalálhatók a mai trendeknek megfelelő cement-, fa- és kő hatású burkolatok, de egészen egyedi stílusban. Ugyanez az egyediség mondható el a dekorcsempéikről is. De tekintsük át egy kicsit részletesebben a Progetto Baucer termékskáláját!

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, Kültéri burkolatok

Feketeségek a Wellistől

A legfrissebb fürdőszoba trendek nagyon “megengedők” velünk, vásárlókkal, építkezőkkel, felújítókkal szemben. Gyakorlatilag minden stílus és forma megengedett. Az egyetlen elvárás: az összkép harmóniája, a kifogástalan, saját ízlésünkhöz hű, pazar miliő létrehozása. Ebbe pedig szinte minden belefér. Az egyik nagy klasszikus is: a fekete. A Wellis pont ezt az irányt célozta meg, és megteremtette annak lehetőségét, hogy kedvünkre válogathassunk a fekete fürdőszobai szaniterek, berendezési tárgyak és kiegészítők között. 

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház

Savini Due fürdőszobai tükrök és lámpák

A tükör és a lámpa két nélkülözhetetlen és nagyon hangsúlyos része a fürdőszobának. Ez vitathatatlan. Mint ahogy az is, hogy nem köthetünk kompromisszumot: éppúgy fontos, hogy kiválóan lássunk, mint az, hogy tökéletesen illeszkedjen a tükör és a lámpa is a fürdőszoba miliőjéhez. A Savini Due tisztán látja ezt, és kollekciói kialakításánál figyelembe is vette. Fürdőszobai tükrei, lámpái megalkotásánál ötvözte a legmodernebb design-t, innovatív technológiai megoldásokkal, erős, időtálló anyagokkal és környezettudatossággal.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Tükör

Stíluskavalkád az Eliostól

Az Elios Európa egyik piacvezető burkolat gyártója és a világpiacon is jelentős helyet foglal el. Ezt az eredményt nem csupán több, mint 50 éves múltjának és szakmai tapasztalatának köszönheti, hanem az alkalmazott innovatív gyártási technológiáknak és a divatteremtő design újításainak is. Ami vásárlói szempontból a legfontosabb: időtálló, megbízható, trenddiktáló, csodálatos burkolatokat gyárt az Elios.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design

Érintésmentes kényelem a Trestől

A modern fürdőszobával szemben sok elvárás támasztunk. Nem elég, hogy a legújabb trendeket követi design tekintetében, vagy hogy a legkiválóbb minőségű, hosszú élettartamot garantáló bukolatot, vagy szanitereket választunk. Ma már alapvető elvárás a technikai megoldások integrálása is. Az érintőpanellel vezérelhető, fényerőszabályzós tükör, vagy a távirányítóval működtethető okos WC éppúgy alap követelmény, mint a víztakarékos, érintésmentesen működő csapok. A Tres teljes kínálatot biztosít szenzoros, okos csapokból.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Füdrőszoba design, Konyhai csaptelepek, Takarékosság

Lenyűgöző “Shale” burkolatok az Improntától

Tökéletes természetesség, vagy természetes tökéletesség? Az Impronta Shale burkolatait szemlélve joggal merülhet fel bennünk ez a kérdés. Az olasz gyártó világelső az innovatív gyártási technológiák felfedezésében, alkalmazásában, valamint az új trendek megalkotásában. A Shale is minden bizonnyal követőkre talál majd, és nem csupán a vásárlók, de a gyártók körében is. A burkolatcsalád elképesztő hitelességgel adja vissza a természet színeit, azok eredeti szépségével és erejével együtt.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Füdrőszoba design

Wellis zuhanypanelek

A Wellist régóta ismerjük kifogástalan minőségű fürdőkádjairól, innovatív masszázskádjairól, jakuzzijairól. A fejlődés, terjeszkedés azonban náluk sem állt itt meg. Termékpalettájuk folyamatosan bővül. Most zuhanypaneleiket mutatjuk be, melyek nemcsak sok fúvókás hidromasszázs és trópusi esőztető funkcióik, hanem elegáns formáik és versenyképes áraik miatt is figyelemre méltóak.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Hidromasszázs falak, Zuhanypanelek
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 62-64.

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 15:00
Sz-V: Zárva

Telefonszám:
+36 30 686-1655
+36 70 330-9601