Feketeségek a Wellistől

A legfrissebb fürdőszoba trendek nagyon “megengedők” velünk, vásárlókkal, építkezőkkel, felújítókkal szemben. Gyakorlatilag minden stílus és forma megengedett. Az egyetlen elvárás: az összkép harmóniája, a kifogástalan, saját ízlésünkhöz hű, pazar miliő létrehozása. Ebbe pedig szinte minden belefér. Az egyik nagy klasszikus is: a fekete. A Wellis pont ezt az irányt célozta meg, és megteremtette annak lehetőségét, hogy kedvünkre válogathassunk a fekete fürdőszobai szaniterek, berendezési tárgyak és kiegészítők között. 

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház

Savini Due fürdőszobai tükrök és lámpák

A tükör és a lámpa két nélkülözhetetlen és nagyon hangsúlyos része a fürdőszobának. Ez vitathatatlan. Mint ahogy az is, hogy nem köthetünk kompromisszumot: éppúgy fontos, hogy kiválóan lássunk, mint az, hogy tökéletesen illeszkedjen a tükör és a lámpa is a fürdőszoba miliőjéhez. A Savini Due tisztán látja ezt, és kollekciói kialakításánál figyelembe is vette. Fürdőszobai tükrei, lámpái megalkotásánál ötvözte a legmodernebb design-t, innovatív technológiai megoldásokkal, erős, időtálló anyagokkal és környezettudatossággal.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Tükör

Stíluskavalkád az Eliostól

Az Elios Európa egyik piacvezető burkolat gyártója és a világpiacon is jelentős helyet foglal el. Ezt az eredményt nem csupán több, mint 50 éves múltjának és szakmai tapasztalatának köszönheti, hanem az alkalmazott innovatív gyártási technológiáknak és a divatteremtő design újításainak is. Ami vásárlói szempontból a legfontosabb: időtálló, megbízható, trenddiktáló, csodálatos burkolatokat gyárt az Elios.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design

Érintésmentes kényelem a Trestől

A modern fürdőszobával szemben sok elvárás támasztunk. Nem elég, hogy a legújabb trendeket követi design tekintetében, vagy hogy a legkiválóbb minőségű, hosszú élettartamot garantáló bukolatot, vagy szanitereket választunk. Ma már alapvető elvárás a technikai megoldások integrálása is. Az érintőpanellel vezérelhető, fényerőszabályzós tükör, vagy a távirányítóval működtethető okos WC éppúgy alap követelmény, mint a víztakarékos, érintésmentesen működő csapok. A Tres teljes kínálatot biztosít szenzoros, okos csapokból.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Füdrőszoba design, Konyhai csaptelepek, Takarékosság

Lenyűgöző “Shale” burkolatok az Improntától

Tökéletes természetesség, vagy természetes tökéletesség? Az Impronta Shale burkolatait szemlélve joggal merülhet fel bennünk ez a kérdés. Az olasz gyártó világelső az innovatív gyártási technológiák felfedezésében, alkalmazásában, valamint az új trendek megalkotásában. A Shale is minden bizonnyal követőkre talál majd, és nem csupán a vásárlók, de a gyártók körében is. A burkolatcsalád elképesztő hitelességgel adja vissza a természet színeit, azok eredeti szépségével és erejével együtt.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Füdrőszoba design

Wellis zuhanypanelek

A Wellist régóta ismerjük kifogástalan minőségű fürdőkádjairól, innovatív masszázskádjairól, jakuzzijairól. A fejlődés, terjeszkedés azonban náluk sem állt itt meg. Termékpalettájuk folyamatosan bővül. Most zuhanypaneleiket mutatjuk be, melyek nemcsak sok fúvókás hidromasszázs és trópusi esőztető funkcióik, hanem elegáns formáik és versenyképes áraik miatt is figyelemre méltóak.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Hidromasszázs falak, Zuhanypanelek

Elios: Love & Decors

Szerelem első látásra. Ez történt velünk, amikor először megláttuk az Elios Love & Decors kollekcióját. Nem csupán dekorcsempékről van szó, hanem életérzésről, határtalan kreativitásról, művészetről és olyan színkavalkádról, mely maga az élet. Meg sem próbálunk elfogulatlanok lenni az Elios újdonságával kapcsolatban. 🙂

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design

Fürdőszobai kiegészítők a Novaservistől

Minőség, design, stílus. Ez a mottója a cseh Novaservis cégcsoportnak, amely elsősorban csaptelepeket, valamint fürdőszobai kiegészítőket gyárt és forgalmaz Európa számos országában. A Novaservis mottójához hozzátehetjük a megbízható és megfizethető jelzőket is, hiszen a cseh gyártó csak időtálló anyagokat használva készíti termékeit, figyelembe véve a különleges fürdőszobai körülményeket. A Novaservis fürdőszobai kiegészítői tartós műanyagokból, rozsdamentes acélból, edzett üvegből, vagy krómból készülnek. Ez már önmagában is garancia a hosszú élettartamra, és még ehhez kapcsolódik a Novaservis több, mint 30 éves tapasztalata is. A végeredmény pedig: korszerű design, tartós fürdőszobai kiegészítők elképesztő választékban.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők, Tippek

Különleges mosdók a Wellis kínálatából

Vajon tudjátok-e, mi az, amit a legtöbbet használunk egy fürdőszobában? Eláruljuk: a mosdó. A mindennapjaink szerves része, épp ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen használható, kiválóan funkcionáló, az igényeinket maximálisan kielégítő mosdót találjunk. De ez ma már alap, vagy mondjuk úgy: nem elég. Legalább ilyen fontos az is, hogy a mosdónk szép legyen, a fürdőszoba éke. Ebben segíthet a Wellis. A magyar gyártó elképesztő választékban kínál prémium minőségű szanitereket, köztük mosdókat. Öntött műmárvány és porcelán mosdó is szerepel a termékpalettájukon. De nem ez az egyetlen, amiben választást kínálnak…

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Mosdók, ötletek, Tippek

Újdonságok a TBosstól

Folyamatos megújulás, az aktuális trendek szigorú követése jellemzi az egyik legnagyobb magyar fürdőszobabútor gyártót. A TBoss sikereinek titka a környezettudatos gyártási technológiák alkalmazása mellett, a több mint 20 éves tapasztalat, a szakértelem, az elhivatottság és minőség iránti elkötelezettség. A TBoss fürdőszobabútorok határtalan lehetőséget kínálnak a vásárlók számára színek, méretek, kiegészítők tekintetében egyaránt.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Mosdók, ötletek, Tükör
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 62-64.

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 15:00
Sz-V: Zárva

Telefonszám:
+36 30 686-1655
+36 70 330-9601