Fehér fürdőszobabútorok Savinidue módra

Fürdőszobabútorok tekintetében sokáig a fehér szín volt az abszolút domináns. Nem csoda, hiszen a fehéret a tisztaság színeként aposztrofáljuk, és ha valahol fontos a tisztaság, higiénia, az a fürdőszoba. Ez a nézet ma már egyre kevésbé dominál. De a fehér szín a fürdőszobában örök divat marad. Ezt az el nem múló, évtizedes igényt ismerete fel a román gyártó, a Savinidue. Kínálatukban hatalmas a választék fehér fürdőszobabútorokból. A hagyományostól a legdivatosabb, minimál design-os szettekig.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, ötletek

Wellis: WC kínálat

Ha fürdőkádat, vagy jakuzzit keresünk, akkor a Wellis az elsők között jut eszünkbe. A magyar gyártó azonban sokkal nagyobb termékpalettával rendelkezik. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően medencéket, szaunákat, zuhanykabinokat, zuhanypaneleket, csaptelepeket és szanitereket is gyártanak. A Wellis termékek minőséget képviselnek és hosszú élettartamot szavatolnak. Különösen fontos ez, ha olyan beépített szaniterről van szó, amelyet több évre, esetleg évtizedre vásárolunk.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház

Pultra ültethető mosdók a Duravittól

A Duravit az egyik legnagyobb szaniterkínálatot felvonultató gyártó a világon. Gyakorlatilag nincs olyan, amit ne találnánk meg palettájukon. A szaniterek mellett fürdőszobai kiegészítőket, bútorokat is széles választékban kínálnak. A Duravit azonban a mennyiség mellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektet. Termékei mind kiváló minőségű alapanyagokból, több évtizedes szakmai tapasztalattal és a mindenkori design trendeket szem előtt tartva, vagy még inkább azokat diktálva, készülnek.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók

Extrém fürdőkádak a Kolpa Santól

A Kolpa San termékeiről több alkalommal is írtunk már, nem véletlenül. Az olasz gyár mindig ad okot, hogy újra foglalkozzunk vele. A Kolpa esetében a termékpaletta folyamatos bővítése mellett, a meglévő terméktípusok újratervezése, a folyamatos design frissítés, valamint a színválaszték bővítés is figyelemre méltó. Most a különleges fürdőkádjaikat vesszük részletesebben górcső alá.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház

Újdonságok a Gedytől

A fürdőszobai kiegészítő gyártás nagymestere, a Gedy nemcsak több, mint 60 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően került a világ élvonalába, hanem a minőség iránti elkötelezettsége miatt is. Az olasz gyártó úttörő az új anyagok felkutatása, előállítása és használata terén. Emellett elkötelezett híve a design és a funkcionalitás kifogástalan összhangjának. Termékeik ezért a legkedveltebbek a vásárlók körében. A Gedy nem okoz csalódást.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház

Fürdőszobai kiegészítők a Kolpa Santól

A fürdőszoba elképzelhetetlen kiegészítők nélkül. A tökéletes fürdőszobához pedig nem akármilyen kiegészítőkre van szükség. Fontos, hogy illeszkedjenek a környezetbe, egységet képezzenek a többi berendezési tárggyal, szaniterekkel. Az is elengedhetetlen, hogy esztétikusak, praktikusak, és strapabírók legyenek. Jó úton járunk, ha olyan gyártó termékeit választjuk, amely már hosszú ideje jelen van a világpiacon, pontosan tisztában van mindezzel, valamint a vásárlói igényekkel, és az éppen aktuális trendekkel. Ilyen a Kolpa San, amely – bővítve korábbi palettáját –  fürdőkádak, masszázskádak, zuhanyrendszerek, zuhanykabinok és fürdőszobabútorok mellett már fürdőszobai kiegészítőket is gyárt.

 
Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők

Kaldewei mosdók

A Kaldewei nemcsak Európában, hanem az egész világon a szanitergyártás élvonalában van. Ennek oka: a több évtizedes szakértelem, az egyedi, innovatív technológia és a legkiválóbb minőségű alapanyagok. A Kaldewei termékei kivétel nélkül a gyár saját fejlesztésű anyagából, az acélzománcból készülnek. A két fő összetevő: az acél és üveg. Két teljesen autentikus és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják, és mindkét alapanyagnak megvan a maga sajátos tulajdonsága. Az acél az erő, keménység, robusztusság és optimális formálhatóság megtestesítője. Az üveg kiválóan mutat, és rendkívül ellenálló a kémiai és termikus hatásokkal szemben. A Kaldewei acélzománc tehát kiválóan ötvözi a vas robusztusságát és az üveg ellenállóságát. Nem véletlen, hogy a német gyár egyedülállóan, 30 év garanciát vállal termékeire.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók

Kis mosdósszekrények a Royotól

Sok feltételt támasztunk az ideális fürdőszoba elé: szépnek, stílusosnak kell lennie, meg kell felelnie a család valamennyi igényének, praktikusnak, jól használhatónak kell lennie és nem utolsó sorban könnyen tisztántarthatónak. Fürdőszoba építésénél, vagy nagyobb átalakításnál azon vagyunk, hogy az új fürdőnk minden kritériumnak megfeleljen. Ez mindig nagy kihívás. De talán akkor a legnagyobb, ha kicsi a rendelkezésünkre álló hely, és nincs lehetőség bővítésre. Ebben az esetben rendkívül jól meg kell fontolni, hogy miből mekkorát veszünk, és mit hogyan helyezzünk el. Sajnos, még így is előfordulhat, hogy kompromisszumokra kényszerülünk.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Mosdók

Hatria, Nido

Gyakran írunk a Hatria termékeiről, hol itt a blogunkon, hol a Facebook oldalunkon. Nem véletlenül: a Hatria magas színvonalú szaniterei megérdemlik a figyelmet. A Hatria az a szanitergyártó, amely mesterien ötvözi a hagyományosan kiváló olasz szanitergyártást, a legmodernebb gyártási technológiákkal, a legkorszerűbb anyagokat használva. Forgalmazóként fontos számunkra, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a kiválasztott termékkel, szívesen használják és hosszú ideig ne legyen gondjuk vele. A Hatria szaniterei abszolute megbízhatóak e tekintetben is. Ezúttal a Nidot mutatjuk be a Hatria kínálatából egy kicsit közelebbről.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, WC-k

Impronta, Fjord

Az Impronta egyik legújabb termékcsaládja, a Fjord. Nehéz szavakba önteni azt a lenyűgöző szépséget, amit a Fjord burkolólapok jelentenek. A termékcsalád tökéletesen tükrözi a skandináv stílust: egyszerű, letisztult, természetes. Ehhez párosul az Improntától megszokott egyedi megjelenés, a tökéletes márvány-kő hatás és az eredmény lélegzetelállító. Mutatjuk:

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Füdrőszoba design
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 62-64.

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 15:00
Sz-V: Zárva

Telefonszám:
+36 30 686-1655
+36 70 330-9601