Fekete burkolatok az Improntától

A fekete elegáns, karakteres és örök. Visszafogott, mégis exkluzív külsőt kölcsönöz bármely helyiségnek az otthonunkban, így meg is találhatjuk a helyét bárhol. Szerencsére a szaniter-, és csaptelep gyártók mellett a burkolat készítők is hosszú évek óta élnek a fekete szín nyújtotta lehetőségekkel, és egyre gyakrabban, valamint egyre merészebben alkalmazzák. Az Impronta – mint sok egyéb más területen – ebben is élen jár a burkolatgyártók között.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, ötletek

Modo New, és New Black zuhanykabinok a Radawaytől

A walk-in zuhankabinok továbbra is a legnépszerűbb zuhanymegoldásoknak számítanak. A részben nyitott zuhanykabinok nemcsak tágassá, nyitottá teszik a zuhanyt, hanem kényelmessé is, valamint optikailag is tágítják a teret. A Radaway számtalan walk-in zuhanykabint kínál, köztük a Modo New és Modo New Black-et, amelyek tökéletesen jelképezik a fent leírtakat.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, ötletek, Zuhanykabinok, Zuhanypanelek

Kaldewei: Cono mosdók

A Kaldewei név garancia a minőségre. Ezt több, mint 40 éves forgalmazói tapasztalat mondatja velünk. Nem csupán a cég mögött álló 100 éves fejlesztői, gyártói múlt, hanem a német precizitás, és az elkötelezett maximalizmus miatt is. A kis családi vállalkozásból az évtizedek alatt egy hatalmas óriásvállalat lett, amely nem csupán az európai, hanem a világ szanitergyártói között is az elsők közé vívta be magát. Egyedi fejlesztésű, kiváló minőségű szaniterei közül most a Cono mosdócsaládot mutatjuk be.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók

Hatria WC-k és bidék

Ahová a király is gyalog jár… 🙂 A WC minden lakás egyik legfontosabb helyisége. Nélkülözhetetlen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne modern, esztétikus, szép. Sőt, a praktikum mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a design is. A Hatria mindig, minden területen a kifinomultság és maximalizmus híve. Ez tükröződik WC, bidé kínálatában is. Saját fejlesztéseiknek, innovatív megoldásaiknak köszönhetően kijelenthetjük, hogy a Hatria WC-k egyedülállóak.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, WC-k Címke:

Boul szanitercsalád a Kolpától

Puritán egyszerűség, lenyűgöző merészség, és kifinomult elegancia jellemzi a Kolpa San Boul szanitereit. A kollekció valamennyi darabja precíz mérnöki tervezés, és gondos design tervek alapján készült a tökéletesség igényével. Különleges formavilágot hozott létre a Kolpa San a Boullal. Nem véletlen, hogy a teljes kollekció együttes használatát javasolja a gyártó.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőkádak, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, Zuhanytálcák

Kisméretű kézmosók Duravit módra

Kisméretű kézmosót találni nem egyszerű. Főleg nem, ha a hagyományostól eltérő, különlegesebbet szeretnénk. Persze, a legtöbb szanitergyártó kínálatában megtalálhatók a kis méretű mosdók is, de többnyire csak néhány típusból lehet választani. A Duravit azonban e területen is kimagasló, hiszen termékpalettájukon 30 különböző típusú kézmosó található! Nem tévedés, nem elírás! Ráadásul valamennyi más-más stílusú, méretű, és különböző igényeknek megfelelő.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók

Dekorcsempék a Progetto Baucertől

A dekorcsempék kicsit olyanok, mint a zene. Lehet nélkülük élni, de mi értelme? 🙂 Nincs az a profin megkomponált fürdőszoba, melyet ne tudna még tökéletesebbé tenni egy jól átgondolt dekorcsempe. A dekorok lényege éppen ez: a szépet lenyűgözővé varázsolni. A Progetto Baucer tisztában van a dekorcsempék fontosságával, és ezért minden csempéjéhez kínál megfelelő dekort. Sőt, a színek ügyes összehangolásával, még a különböző dekorok vegyes használatára is lehetőség van.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design

Konyhai csapok a Trestől

A leggyakrabban használt csap a háztartásokban minden bizonnyal a konyhai. Éppen ezért különösképp fontos, hogy kifogástalan minőségűt válasszunk. A Tres csaptelepeit nemcsak a legjobb minőségű alapanyagok használata jellemzi, hanem a maximális mérnöki precizitás, és a makulátlan, egyedi design is. A spanyol cég semmit nem bíz a véletlenre: több, mint 3.000 különböző csapmodellt készít, és kínál a vásárlóknak Európa szerte. Tekintsük át – nagyvonalakban – kínálatukat!

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Felújítás

Elios, a fa hatású burkolatok mestere

Egyediség, elegancia, játékosság, kiváló minőség, hosszú élettartam, extra, exkluzív, extrém csempék és padlólapok. Ha röviden kellene összefoglalnunk az Elios olasz burkolatgyártó legfontosabb jellemzőit, ezek a szavak biztosan szerepelnének a felsorolásunkban. Az Elios termékei iránti rajongásunk nem alaptalan: több éves szakmai, forgalmazói gyakorlatunk mondatja velünk a dicsérő szavakat. Egyik nagy erősségük a részletekre való aprólékos odafigyelés. Ettől lesz egy termék tökéletes, egy gyártó pedig professzionális. Hoztunk egy példát: a Sequoia Maxi padlólap családot.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Füdrőszoba design, Kültéri burkolatok, Padlólapok

Impronta Decora csempék

Van, amikor az ember nemcsak hogy nem tud elragadtatás nélkül írni egy lenyűgöző újdonságról, de nem is akar. Az Impronta Decora dekorcsempe-családja pont ilyen: első látásra szerelem lett számunkra. Reméljük, ha megismeritek Ti is így éreztek majd.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 62-64.

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 15:00
Sz-V: Zárva

Telefonszám:
+36 30 686-1655
+36 70 330-9601