Wellis zuhanypanelek

A Wellist régóta ismerjük kifogástalan minőségű fürdőkádjairól, innovatív masszázskádjairól, jakuzzijairól. A fejlődés, terjeszkedés azonban náluk sem állt itt meg. Termékpalettájuk folyamatosan bővül. Most zuhanypaneleiket mutatjuk be, melyek nemcsak sok fúvókás hidromasszázs és trópusi esőztető funkcióik, hanem elegáns formáik és versenyképes áraik miatt is figyelemre méltóak.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Hidromasszázs falak, Zuhanypanelek

Elios: Love & Decors

Szerelem első látásra. Ez történt velünk, amikor először megláttuk az Elios Love & Decors kollekcióját. Nem csupán dekorcsempékről van szó, hanem életérzésről, határtalan kreativitásról, művészetről és olyan színkavalkádról, mely maga az élet. Meg sem próbálunk elfogulatlanok lenni az Elios újdonságával kapcsolatban. 🙂

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design

Fürdőszobai kiegészítők a Novaservistől

Minőség, design, stílus. Ez a mottója a cseh Novaservis cégcsoportnak, amely elsősorban csaptelepeket, valamint fürdőszobai kiegészítőket gyárt és forgalmaz Európa számos országában. A Novaservis mottójához hozzátehetjük a megbízható és megfizethető jelzőket is, hiszen a cseh gyártó csak időtálló anyagokat használva készíti termékeit, figyelembe véve a különleges fürdőszobai körülményeket. A Novaservis fürdőszobai kiegészítői tartós műanyagokból, rozsdamentes acélból, edzett üvegből, vagy krómból készülnek. Ez már önmagában is garancia a hosszú élettartamra, és még ehhez kapcsolódik a Novaservis több, mint 30 éves tapasztalata is. A végeredmény pedig: korszerű design, tartós fürdőszobai kiegészítők elképesztő választékban.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők, Tippek

Különleges mosdók a Wellis kínálatából

Vajon tudjátok-e, mi az, amit a legtöbbet használunk egy fürdőszobában? Eláruljuk: a mosdó. A mindennapjaink szerves része, épp ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen használható, kiválóan funkcionáló, az igényeinket maximálisan kielégítő mosdót találjunk. De ez ma már alap, vagy mondjuk úgy: nem elég. Legalább ilyen fontos az is, hogy a mosdónk szép legyen, a fürdőszoba éke. Ebben segíthet a Wellis. A magyar gyártó elképesztő választékban kínál prémium minőségű szanitereket, köztük mosdókat. Öntött műmárvány és porcelán mosdó is szerepel a termékpalettájukon. De nem ez az egyetlen, amiben választást kínálnak…

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Mosdók, ötletek, Tippek

Újdonságok a TBosstól

Folyamatos megújulás, az aktuális trendek szigorú követése jellemzi az egyik legnagyobb magyar fürdőszobabútor gyártót. A TBoss sikereinek titka a környezettudatos gyártási technológiák alkalmazása mellett, a több mint 20 éves tapasztalat, a szakértelem, az elhivatottság és minőség iránti elkötelezettség. A TBoss fürdőszobabútorok határtalan lehetőséget kínálnak a vásárlók számára színek, méretek, kiegészítők tekintetében egyaránt.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Mosdók, ötletek, Tükör

Építkezés, felújítás állami támogatással és a Bónával

A tavasz hozott jót és rosszat is. Csak rajtunk áll, hogyan fogjuk fel, miképp éljük túl. Az építés, szépítés, mindig előremutató. Értelmet ad a mindennapoknak, ha új kihívásokat állítunk magunk elé. Jelen helyzetben minden adott, hogy felújítsunk,  bővítsünk. Megszépítsük, modernizáljuk otthonunkat.

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatása egy olyan lehetőség, melyet vétek kihagyni. Egyszerű feltételekkel, magas összegű támogatást kaphatnak a gyermeket nevelő családok. Összegeztük nektek a legfontosabb tudnivalókat.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Felújítás

Polis Tex burkolatok

Burkolat design terén évek óta vezető pozíciót tölt be a természetközeliség. A fa- és kő hatású burkolatok messze a legkeresettebbek. A Polis nem követője, hanem diktálója az új trendeknek. Ennek megfelelően elsők között alkotta meg a saját fa- és kő hatású burkolatcsaládjait. Az olasz gyártó azonban nem elégszik meg azzal, ami bármelyik másik gyártónál is fellelhető. Csakis a maximális egyediség és a legkiválóbb minőség felel meg a Polis elvárásainak. Ennek a szigorú követelményrendszernek a következménye, hogy a Polis termékek mindig egyediek és stílusosak. A Tex burkolatcsalád például kimagaslik a padlólapok méret választékának tekintetében. Emellett a különleges dekorok is erősítik a Tex egyéniségét. Nézzük részletesen!

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, Kültéri burkolatok

Válaszd a Bónát

A Bóna Fürdőszoba Áruház a lehető legjobb választás, ha építkezel vagy felújítasz. Mindkét művelethez nehezen fog hozzá az ember, sok tervezést, számolgatást, gondolkodást igényel. Ha megvan az elhatározás és a pénz, még akkor is számtalan buktató jöhet. Három dolog kell a sikeres befejezéshez: alaposan átgondolt terv, jó szakember gárda és egy olyan bolt, ahol mindent egy helyen be lehet szerezni. Ez a Bóna.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: 3D-s látványterv, Bóna Fürdőszoba Áruház, Szolgáltatások

Komplett fürdőszobai kollekciók a Wellistől

Egyre többen választják fürdőszoba építése, átépítése esetén a gyártók által létrehozott komplett fürdőszobai kollekciókat. Több szempontból is érthető ez a döntés: egyrészt, hatalmas segítség, ha már a tervezésnél láthatjuk, milyen lesz a kész fürdőszoba, így elkerülhetőek az esetleges kellemetlen meglepetések. Másrészt, nem mindenki olyan szerencsés, hogy kifinomult szépérzékkel és kellő kreativitással rendelkezzen, pedig mindkettő elengedhetetlen ha az akarjuk, igazán szemet gyönyörködtető fürdőszobát alkossunk meg.

Másokhoz hasonlóan a Wellis is felismerte ezt a vásárlói igényt, és mindjárt 6 komplett kollekciót is összeállított termékeiből. Mutatjuk valamennyit. 🙂

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Komplett fürdőszobák, ötletek

Modern design a Bugnatesetől

A Bugnatese kiváló választás. Nemcsak azért, mert 70 éves szakmai tapasztalat áll valamennyi termékük mögött (bár, ez sem elhanyagolható tény!), hanem azért is, mert a világ minden táján egyet jelent a nevük a minőséggel. Az olasz gyártó az egyik legnagyobb kínálatot felvonultató cég a fürdőszobai- és konyhai csaptelepek terén. Hatalmas stílus-, méret- és színválasztékuknak köszönhetően gyakorlatilag megszámlálhatatlan mennyiségű fürdőszobai- és konyhai csapot, kádtöltőt és zuhanycsapot kínálnak.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Füdrőszoba design, Konyhai csaptelepek
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 62-64.

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 15:00
Sz-V: Zárva

Telefonszám:
+36 30 686-1655
+36 70 330-9601