Extrém fürdőkádak a Kolpa Santól

A Kolpa San termékeiről több alkalommal is írtunk már, nem véletlenül. Az olasz gyár mindig ad okot, hogy újra foglalkozzunk vele. A Kolpa esetében a termékpaletta folyamatos bővítése mellett, a meglévő terméktípusok újratervezése, a folyamatos design frissítés, valamint a színválaszték bővítés is figyelemre méltó. Most a különleges fürdőkádjaikat vesszük részletesebben górcső alá.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház

Újdonságok a Gedytől

A fürdőszobai kiegészítő gyártás nagymestere, a Gedy nemcsak több, mint 60 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően került a világ élvonalába, hanem a minőség iránti elkötelezettsége miatt is. Az olasz gyártó úttörő az új anyagok felkutatása, előállítása és használata terén. Emellett elkötelezett híve a design és a funkcionalitás kifogástalan összhangjának. Termékeik ezért a legkedveltebbek a vásárlók körében. A Gedy nem okoz csalódást.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház

Fürdőszobai kiegészítők a Kolpa Santól

A fürdőszoba elképzelhetetlen kiegészítők nélkül. A tökéletes fürdőszobához pedig nem akármilyen kiegészítőkre van szükség. Fontos, hogy illeszkedjenek a környezetbe, egységet képezzenek a többi berendezési tárggyal, szaniterekkel. Az is elengedhetetlen, hogy esztétikusak, praktikusak, és strapabírók legyenek. Jó úton járunk, ha olyan gyártó termékeit választjuk, amely már hosszú ideje jelen van a világpiacon, pontosan tisztában van mindezzel, valamint a vásárlói igényekkel, és az éppen aktuális trendekkel. Ilyen a Kolpa San, amely – bővítve korábbi palettáját –  fürdőkádak, masszázskádak, zuhanyrendszerek, zuhanykabinok és fürdőszobabútorok mellett már fürdőszobai kiegészítőket is gyárt.

 
Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők

Kaldewei mosdók

A Kaldewei nemcsak Európában, hanem az egész világon a szanitergyártás élvonalában van. Ennek oka: a több évtizedes szakértelem, az egyedi, innovatív technológia és a legkiválóbb minőségű alapanyagok. A Kaldewei termékei kivétel nélkül a gyár saját fejlesztésű anyagából, az acélzománcból készülnek. A két fő összetevő: az acél és üveg. Két teljesen autentikus és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják, és mindkét alapanyagnak megvan a maga sajátos tulajdonsága. Az acél az erő, keménység, robusztusság és optimális formálhatóság megtestesítője. Az üveg kiválóan mutat, és rendkívül ellenálló a kémiai és termikus hatásokkal szemben. A Kaldewei acélzománc tehát kiválóan ötvözi a vas robusztusságát és az üveg ellenállóságát. Nem véletlen, hogy a német gyár egyedülállóan, 30 év garanciát vállal termékeire.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók

Kis mosdósszekrények a Royotól

Sok feltételt támasztunk az ideális fürdőszoba elé: szépnek, stílusosnak kell lennie, meg kell felelnie a család valamennyi igényének, praktikusnak, jól használhatónak kell lennie és nem utolsó sorban könnyen tisztántarthatónak. Fürdőszoba építésénél, vagy nagyobb átalakításnál azon vagyunk, hogy az új fürdőnk minden kritériumnak megfeleljen. Ez mindig nagy kihívás. De talán akkor a legnagyobb, ha kicsi a rendelkezésünkre álló hely, és nincs lehetőség bővítésre. Ebben az esetben rendkívül jól meg kell fontolni, hogy miből mekkorát veszünk, és mit hogyan helyezzünk el. Sajnos, még így is előfordulhat, hogy kompromisszumokra kényszerülünk.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Mosdók

Hatria, Nido

Gyakran írunk a Hatria termékeiről, hol itt a blogunkon, hol a Facebook oldalunkon. Nem véletlenül: a Hatria magas színvonalú szaniterei megérdemlik a figyelmet. A Hatria az a szanitergyártó, amely mesterien ötvözi a hagyományosan kiváló olasz szanitergyártást, a legmodernebb gyártási technológiákkal, a legkorszerűbb anyagokat használva. Forgalmazóként fontos számunkra, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a kiválasztott termékkel, szívesen használják és hosszú ideig ne legyen gondjuk vele. A Hatria szaniterei abszolute megbízhatóak e tekintetben is. Ezúttal a Nidot mutatjuk be a Hatria kínálatából egy kicsit közelebbről.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, WC-k

Impronta, Fjord

Az Impronta egyik legújabb termékcsaládja, a Fjord. Nehéz szavakba önteni azt a lenyűgöző szépséget, amit a Fjord burkolólapok jelentenek. A termékcsalád tökéletesen tükrözi a skandináv stílust: egyszerű, letisztult, természetes. Ehhez párosul az Improntától megszokott egyedi megjelenés, a tökéletes márvány-kő hatás és az eredmény lélegzetelállító. Mutatjuk:

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Füdrőszoba design

Fürdőszobai kiegészítők a Duravittól

Sokszor és sok dicsérő mondatot írtunk már a Duravitról. Nem véletlenül, hiszen esetükben a név garancia a legmagasabb minőségre. Mondhatnánk, hogy a német precizitás tükröződik a Duravit minden egyes termékén és ez igaz is, de még ennél is többről van szó: a több, mint 200 éves gyártási tapasztalat és a vásárlók igényeinek folyamatos követése a gyár erőssége. Mottójuk: “A jövő fürdőszobája”. Épp ezért nem meglepő, ha élen járnak a legújabb technológiák fejlesztésében, alkalmazásában. Termékkínálatuk folyamatosan bővül, a fürdőszobai szanitereken kívül már fürdőszobabútorokat, komplett fürdőszobai koncepciókat és kiegészítőket is kínálnak.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők

Komplett fürdőszobai megoldások a Geberittől

A Geberit Európa egyik vezető szanitertermék-gyártója. A svájci székhelyű cég termékeit világszerte értékesítik; ismerik és szeretik a vásárlók. Azt viszont nem mindenki tudja, hogy a Geberit öblítőtartályokon, kezelőpaneleken, szifonokon és egyéb alkatrészeken kívül komplett fürdőszobai termékcsaládokat is készít. A cél: a tökéletes fürdőszobai egység, kényelem és harmónia megteremtése. A Geberit komplett fürdőszobai szettjeinek része a fürdőszobabútor, a mosdó, a WC, a bidé, az öblítőtartály és a tükör. Tehát, minden, amire szükség lehet a fürdőszobában.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, Öblítőtartályok, Tükör, WC-k

Savinidue fürdőszobabútorok

A fürdőszobabútorok jelentősége már rég nem pusztán a praktikumban merül ki. Persze, fontos, hogy sok tárolóhellyel, polccal, szekrénnyel gazdálkodhassunk a fürdőben, de emellett ma már ugyanennyire fontos, hogy a fürdőszobabútor modern legyen és tökéletesen illeszkedjen a fürdőszoba színéhez, stílusához, hangulatához. Épp ezért a fürdőszobabútor-kínálat – igazodva a vásárlói igényekhez- rendkívül széles skálán mozog. A román Savinidue az egyik legjelentősebb európai fürdőszobabútor-gyártóként pontosan tudja, hogy mik a legfrissebb trendek, és ezeket nemcsak követi, hanem diktálja is. A Savinidue több, mint 15 éve meghatározója az európai fürdőszobabútor gyártásnak.

Kattints ide a folytatáshoz
Kategória: Fürdőszobabútorok
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 62-64.

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 8:00 - 13:00
V: Zárva

Telefonszám:
+36 30 686-1655
+36 70 330-9601