“Fantasy” dekorcsempék a HDC-től

A sokszínűség gyönyörködtet. A spanyol gyártó, a HDC egészen biztosan egyetértett ezzel a gondolattal, amikor megalkotta “Fantasy” dekorcsempe családját. Vajon, eszükbe jutott-e, milyen nehéz helyzetbe hoznak minket ezzel? A “Fantasy” minden tagját IMÁDJUK! A választás szinte lehetetlen. Ismerjétek meg ezeket a gyönyörű dekorcsempéket, és engedjétek meg, hogy elcsábítsanak Titeket is.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design

“It’s different” burkolatok a Polistól

Ami valóban valami más

Az idő által formált fémfelületek erejét, patináját, rendkívüli, egyedi esztétikáját mutatja be a Polis “It’s different” burkolatcsaládja. Időtlenség, modern stílusjegyek és makulátlan design jellemzi. Számtalan variálhatósági lehetőséget kínál – a szín, méret, és dekorcsempe választék miatt – a lakás bármely helyiségébe, a fürdőszobától a hálószobáig.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, Kültéri burkolatok

Fekete burkolatok az Improntától

A fekete elegáns, karakteres és örök. Visszafogott, mégis exkluzív külsőt kölcsönöz bármely helyiségnek az otthonunkban, így meg is találhatjuk a helyét bárhol. Szerencsére a szaniter-, és csaptelep gyártók mellett a burkolat készítők is hosszú évek óta élnek a fekete szín nyújtotta lehetőségekkel, és egyre gyakrabban, valamint egyre merészebben alkalmazzák. Az Impronta – mint sok egyéb más területen – ebben is élen jár a burkolatgyártók között.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, ötletek

Modo New, és New Black zuhanykabinok a Radawaytől

A walk-in zuhankabinok továbbra is a legnépszerűbb zuhanymegoldásoknak számítanak. A részben nyitott zuhanykabinok nemcsak tágassá, nyitottá teszik a zuhanyt, hanem kényelmessé is, valamint optikailag is tágítják a teret. A Radaway számtalan walk-in zuhanykabint kínál, köztük a Modo New és Modo New Black-et, amelyek tökéletesen jelképezik a fent leírtakat.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, ötletek, Zuhanykabinok, Zuhanypanelek

Kaldewei: Cono mosdók

A Kaldewei név garancia a minőségre. Ezt több, mint 40 éves forgalmazói tapasztalat mondatja velünk. Nem csupán a cég mögött álló 100 éves fejlesztői, gyártói múlt, hanem a német precizitás, és az elkötelezett maximalizmus miatt is. A kis családi vállalkozásból az évtizedek alatt egy hatalmas óriásvállalat lett, amely nem csupán az európai, hanem a világ szanitergyártói között is az elsők közé vívta be magát. Egyedi fejlesztésű, kiváló minőségű szaniterei közül most a Cono mosdócsaládot mutatjuk be.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók

Hatria WC-k és bidék

Ahová a király is gyalog jár… 🙂 A WC minden lakás egyik legfontosabb helyisége. Nélkülözhetetlen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne modern, esztétikus, szép. Sőt, a praktikum mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a design is. A Hatria mindig, minden területen a kifinomultság és maximalizmus híve. Ez tükröződik WC, bidé kínálatában is. Saját fejlesztéseiknek, innovatív megoldásaiknak köszönhetően kijelenthetjük, hogy a Hatria WC-k egyedülállóak.

  Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, WC-k Címke:

Boul szanitercsalád a Kolpától

Puritán egyszerűség, lenyűgöző merészség, és kifinomult elegancia jellemzi a Kolpa San Boul szanitereit. A kollekció valamennyi darabja precíz mérnöki tervezés, és gondos design tervek alapján készült a tökéletesség igényével. Különleges formavilágot hozott létre a Kolpa San a Boullal. Nem véletlen, hogy a teljes kollekció együttes használatát javasolja a gyártó.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőkádak, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, Zuhanytálcák

Kisméretű kézmosók Duravit módra

Kisméretű kézmosót találni nem egyszerű. Főleg nem, ha a hagyományostól eltérő, különlegesebbet szeretnénk. Persze, a legtöbb szanitergyártó kínálatában megtalálhatók a kis méretű mosdók is, de többnyire csak néhány típusból lehet választani. A Duravit azonban e területen is kimagasló, hiszen termékpalettájukon 30 különböző típusú kézmosó található! Nem tévedés, nem elírás! Ráadásul valamennyi más-más stílusú, méretű, és különböző igényeknek megfelelő.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók

Dekorcsempék a Progetto Baucertől

A dekorcsempék kicsit olyanok, mint a zene. Lehet nélkülük élni, de mi értelme? 🙂 Nincs az a profin megkomponált fürdőszoba, melyet ne tudna még tökéletesebbé tenni egy jól átgondolt dekorcsempe. A dekorok lényege éppen ez: a szépet lenyűgözővé varázsolni. A Progetto Baucer tisztában van a dekorcsempék fontosságával, és ezért minden csempéjéhez kínál megfelelő dekort. Sőt, a színek ügyes összehangolásával, még a különböző dekorok vegyes használatára is lehetőség van.

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design

Konyhai csapok a Trestől

A leggyakrabban használt csap a háztartásokban minden bizonnyal a konyhai. Éppen ezért különösképp fontos, hogy kifogástalan minőségűt válasszunk. A Tres csaptelepeit nemcsak a legjobb minőségű alapanyagok használata jellemzi, hanem a maximális mérnöki precizitás, és a makulátlan, egyedi design is. A spanyol cég semmit nem bíz a véletlenre: több, mint 3.000 különböző csapmodellt készít, és kínál a vásárlóknak Európa szerte. Tekintsük át – nagyvonalakban – kínálatukat!

Kattints ide a folytatáshoz

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Felújítás
Bemutatóterem: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 62-64.

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 15:00
Sz-V: Zárva

Telefonszám:
+36 30 686-1655
+36 70 330-9601