Ismerd meg a Bento Starck Box termékcsaládot

A japán bento dobozokat már mindenki ismeri, és előszeretettel használja a hétköznapokban. A Duravit egy merész ötlettől vezérelve áthelyezte a bento dobozok elválasztásos rendszerét fürdőszobai környezetbe, és megalkotta a Bento Starck Box termékcsaládot. A makulátlan design, a kifogástalan anyaghasználat, és az újszerű kivitelezés teszi egyedivé és ellenállhatatlanná a Bento Starck Box szett tagjait.

 

A legnagyobb hangsúlyt a Bento Starck Box termékcsalád kialakításánál talán a mosdók kapták. Kerek és szögletes mosdók is vannak a szettben, 7 különböző méretben. Szimpla és dupla mosdót is választhatunk, egy-, vagy akár két medencés változatban. A csap minden esetben a mosdóba van beépítve, a vízkicsapódás minimalizálása érdekében. De ne feledkezzünk el arról, hogy miért is “bento” ez a termékcsalád! A japán bento dobozok különlegessége, hogy elválasztó elemeket tartalmaznak, így könnyítve meg a rendszerezést. A Duravit kiválóan ültette át ezt az alapötletet a Bento Starck Box termékcsaládjába, a mosdók körül minden esetben kényelmes helyet biztosítva a pipere holmik, tisztálkodási szerek számára. Természetesen ennek a helynek a mérete függ a mosdó méretétől is. A vizes területtől magas elválasztókkal elkülönített, de maximálisan kézre eső száraz területek fokozzák a kényelmet, és a praktikus használatot. Az egyszemélyes mosdók DuraCeram® kerámia anyagból készülnek, és választhatók fényes fehér vagy elegáns matt szatén fehér színben, míg a dupla mosdók bársonyosan matt DuroCast ásványi kompozit anyagból készülnek, és szatén fehér színben kaphatók.

A Bento Starck Box termékcsalád tagja a szabadon álló fürdőkád is, mely – követve a “bento box” elvet – szintén speciális kialakítást kapott. A kád szélén körbe fut egy lejtős “vízcsatorna”, amely egyrészt megakadályozza a víz kicsapódását a kádból, másrészt kényelmes méretű helyet biztosít a tisztálkodószerek, pipere holmik, egyéb kiegészítők számára. A fürdőkád impozáns, 180 x 90 cm-es méretű mélységének – és ezzel együtt vízkapacitásának (335 l) – köszönhetően akár a páros fürdőzést is lehetővé teszi. A finoman lekerekített élek varázsolják maximálisan kényeztető élménnyé a fürdőzést a Bento Starck Box kádban.

A teljes fürdőszobai szetthez elengedhetetlen a WC és a bidé. Természetesen a Duravit is kínál a Bento Starck Box termékcsaládhoz mindkettőt. A WC-k közül álló, és fali verzió közül választhatunk, ahogyan magunk dönthetjük el azt is, hogy külső-, vagy beépített tartályos WC-t szeretnének-e. A WC-k és a bidék is több méretben választhatók, így figyelembe vehetjük fürdőszobánk méretét, és saját kényelmi igényeinket is. A Bento Starck Box termékcsalád egyértelműen az intelligens fürdőszobai szaniterek közé sorolható, hiszen nemcsak küllemében, szépségében felel meg a kor követelményeinek, hanem műszakilag, kivitel és a praktikus, kényelmes használat tekintetében is.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőkádak, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, WC-k | A közvetlen link.