“Fantasy” dekorcsempék a HDC-től

A sokszínűség gyönyörködtet. A spanyol gyártó, a HDC egészen biztosan egyetértett ezzel a gondolattal, amikor megalkotta “Fantasy” dekorcsempe családját. Vajon, eszükbe jutott-e, milyen nehéz helyzetbe hoznak minket ezzel? A “Fantasy” minden tagját IMÁDJUK! A választás szinte lehetetlen. Ismerjétek meg ezeket a gyönyörű dekorcsempéket, és engedjétek meg, hogy elcsábítsanak Titeket is.

 

Az egyszínű falfelületek megtörésére számtalan lehetőség kínálkozik: festhetünk, tapétázhatunk, bordűrt alkalmazhatunk, stb., de az biztos, hogy a dekorcsempe választása a leglátványosabb, és ráadásul a leghosszabb élettartamú megoldás. Nem véletlen, hogy egyre gyakrabban alkalmazzák a lakás bármely helyiségében. A mintás dekorcsempe választásánál azonban érdemes két dologra figyelni:

  • színben, mintában, stílusban illeszkedjen a környezetébe,
  • el kell találni a megfelelő használati arányt.

Ha színpompás, élénk, karakteres mintázatú dekorcsepét választunk, semmiképp se alkalmazzuk az egész helyiségen. A HDC csodás képeken keresztül mutatja be, mik a megfelelő arányok.

A HDC a hagyományos spanyol csempegyártás alapjaira építette fel alapanyag használatát, de a legmodernebb gyártási technológiákkal kiegészítve. 

“A technológiai innováció, a termékkutatás és a design iránti szenvedély a mi DNS-ünk.”  Vallják, és kiváló példa ennek alátámasztására a “Fantasy” dekorcsempe család. Az alap padlólap, és csempe kínálat figyelembevételével, olyan dekorokat alkottak, melyek számtalan módon variálhatók. A 9 különböző mintájú, és stílusú dekorcsempéhez minden esetben több padlólap, és alap csempe közül választhatunk. Az őszt, a dzsungelt, a tengerpartot, az óceánt, vagy épp a trópusokat idéző dekorok mellett sakura, romantikus, elegáns, sőt még nonfiguratív stílusút is találunk. A dekorcsempékhez mozaik dekorokat és bordűrt is kínál a HDC. Ha igazán kiváló minőségű, makulátlan design érzékkel készült dekorcsempét keresel, akkor nyugodtan rábízhatod magad a HDC-re.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.