Szögletes szépségek a Duravittól

Mindig keressük a szépet, az elegánsat, a tartósat, a minőséget. Ma egy olyan termékcsaládot mutatunk be, amely mindezt egyesíti.  Nem titok, hogy a személyes kedvenceink közé tartozik a Duravit. Hogy miért? Mert olyan kimagasló minőséget és olyan egyedi megjelenést teremtenek, melynek köszönhetően a Duravit termékek nemcsak időtállók, hanem stílusosak is. Természetesen az is szempont, hogy több, mint 40 éves szakmai múlttal a hátunk mögött azt tapasztaljuk: a Duravit termékeknél nincs minőségi kifogás, csak jó tapasztalat és pozitív visszajelzés. Nem véletlen, hogy a Duravit már 200 éve van jelen a piacon!

Durasquare

Tulajdonképpen mindegy lenne, hogy a német gyár melyik termékcsaládját emeljük ki és mutatjuk be, hisz’ mindegyikben van valami extra, amiért érdemes lenne rá. Mi most a Durasquare-t választottuk. Tulajdonképpen nem is egy különálló termékcsaládról van itt szó, hanem egy koncepcióról, mely végigfut a Duravit valamennyi termékkörén. Gyönyörű szögletes, de mégsem éles, hanem lágy kifinomult formákat, letisztult, elegáns vonalakat eredményez. A Durasquare mosdói mindössze 5 mm vastagságúak, és olyan különleges, saját fejlesztésű anyagból készülnek (DuraCeram®), mely a hófehérséget nemcsak hosszú távon megőrzi, de emellett képes a fehér színt kellemes, meleg hatásúvá varázsolni. A Durasquare fürdőkádjáról már igazán csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, hiszen az egyik leggyönyörűbb, ami ma kapható! Kivételes formája vonzza a tekintetet. Szögletes, de mégis lágy vonalvezetése egyedülálló.

Vero Air

A Duravit Vero Air termékei is mind illeszkednek a Durasquare koncepcióba, hiszen valamennyi Vero Air termék szögletes formákkal büszkélkedhet. Ebben a termékcsaládban is megtalálható a mosdó, a fürdőkád, valamint WC és bidé is. A Vero Air termékek szögletessége sokkal határozottabb, a vonalvezetés kevésbé lágy, sokkal inkább a forma hangúlyozása a lényeg. A Vero Air WC, és bidé a tökéletes szögletességével abszolút formabontónak nevezhető. Igazi kuriózum. A Vero Air kollekció fürdőkádja szintén a szögletes forma tökéletes megtestesítője. Ráadásul akár LED-fénnyel, zenelejátszó funkcióval, vagy akár levegő fúvókákkal is kérhető, és már kész is a tökéletes wellness élmény a saját fürdőszobánkban.

Vero

És, ha esetleg még nem szerettetek volna eddig bele a szögletes fürdőszobai berendezésekbe, hát, itt a Vero. A Vero termékek élei csak annyira vannak lekerekítve, amennyire feltétlenül szükséges a kényelmes használathoz. Hűen őrzik a szögletes formákat, határozott vonalvezetés jellemzi, mely egy pillanatra sem enged. A Vero WC, bidé erre talán a legjobb példa: mintha csak egy vonalzót használtak volna a tervezésekor! Ráadásul a Vero mosdók, a WC, és a bidé akár fekete színben is megvásárolható. Igazán kivételes és extravagáns!

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőkádak, Fürdőszobai szaniterek | A közvetlen link.