Törölközőszárítók, fürdőszobai fűtőtestek

Zehnder: Subway

Zehnder Subway

Roham léptekkel közeledik a tél. Most azonban még nem késő a fürdőszoba fűtését korszerűsíteni. Melegebb fürdőszobában kellemesebb a tusolás, fürdés, és gondolni kell a párára is. Jól fűtött fürdőszobában nem kell a páralecsapódás okozta penészedéstől, dohos szag kialakulásától tartani, így egészségesebb, higiénikusabb lesz a lakás, valamint számolni kell azzal is, hogy a párás levegő nem tesz jót a fürdőszoba berendezéseknek sem.

Szerencsére a fürdőszoba fűtésére sok módszer kínálkozik. Amennyiben meglévő fűtésrendszert szeretnénk átépíteni, modernizálni, vagy a legkisebb bontással, átalakítással járó megoldást keressük, akkor a legjobb, legegyszerűbb megoldás a fali fűtőtest, vagy törölközőszárító felszerelése. Sokan irtóznak a régi, mondjuk úgy “hagyományos” törölközőszárítóktól. Nem véletlenül! Lássuk be: a régi típusok, a robusztus megjelenésükkel, alaposan elcsúfították a fürdőket!

Ma azonban már egészen más a helyzet: a fürdőszobai fűtőtestek és törölközőszárítók modern, elegáns külleműek és gyakorlatilag minden méretben, formában és színben beszerezhetők. Valóban nincs olyan kívánalom, melyre a gyártók ne gondoltak volna! Vannak egészen lapos fűtőtestek és egészen alacsonyak, vannak energiatakarékosak és olyanok, melyeken állítható a fűtés intenzitása. Vannak időzíthetők, sarokra szerelhetők, akasztóval ellátottak, tükrösek és olyanok is, melyek akár térelválasztásra is alkalmasak. Az általunk forgalmazott két megbízható márka, a Zehnder és a Radeco kínálatából mutatunk most példákat, hogy Ti is lássátok: mennyi lehetőség rejlik a fürdőszobai fűtőtestekben, törölközőszárítókban!

Radeco: Adabelle és Marco

Radeco: Adabelle és Marco

Helytakarékos fűtőtestek

Kezdjük a leggyakoribb probléma kiküszöbölésével: a helyhiánnyal. Gyakran halljuk, hogy “kicsi a fürdő, nem fér be már semmi”. Ilyenkor érdemes egy vékony fali fűtőtestet választani (hiszen szabad falfelület szinte mindenhol akad!), vagy kihasználhatjuk a mosdó alatti helyet. Több lehetőséget is mutatunk nektek. Az egészen laposakból nagy a kínálat. Mi most a Radeco Adabelle-jét ajánljuk figyelmetekbe. A mosdó alatti hely kihasználása is jó megoldás lehet. A Radeco Marco fűtőteste ráadásul akár törölközőtartóként is funkcionálhat. A helytakarékosságra szintén jó megoldást kínál a Zender Charleston Relax fűtőteste, amely fölött kis fa felület van, amit akár ülőkének, akár polcnak is használhatunk.

Radeco: Olimpia, Zara Zehnder: Forma

Radeco: Olimpia, Zara; Zehnder: Forma

Nagy fürdőszoba, nagy fűtésteljesítmény

Nagyobb méretű fürdőszobáknál gondot okozhat a helyiség felfűtése. Kiváló megoldást nyújt erre a problémára a Radeco Olimpia és Zara fűtőteste, valamint a Zehnder Forma radiátora. Valamennyi rendkívül nagy fűtőteljesítménnyel bír. Nagyobb helyiség esetén jól jöhet egy térelválasztó, főleg, ha az még melegen is tartja az egész fürdőszobát. Kiváló térelválasztóként funkcionál a Zehnder Yucca aszimmetrikus radiátora, valamint a Radeco Toro és Wiking fűtőteste.

Zehnder: Yucca aszimmetrikus; Radeco: Toro, Wiking

Zehnder: Yucca aszimmetrikus; Radeco: Toro, Wiking

Fűtés és egyéb funkciók

Zehnder: Nova Mirror; Radeco: Rey

Zehnder: Nova Mirror; Radeco: Rey

Mint látjátok, ezek a fűtőtestek bizony már nem azok a korábban említett csúf, vastag csövek, amiket régen megszoktunk. Sőt! Manapság már a fűtéshez egyéb funkciók is adódtak. Vannak például olyan fűtőtestek, melyekben tükör van. Íme, ezek közül kettő: a Zehnder Nova Mirror fűtőteste és a Radeco Rey-je. Ha pedig valakinek nem lenne elég, hogy a fűtőtestre kiterítheti a törölközőt, vagy más nedves ruhát, akkor találhat olyanokat is, melyek akasztóval vannak ellátva, így a köntöst, vagy bármi egyéb- szárítást nem igénylő- ruhadarab felakasztható rá. Erre kiváló példa a Zehnder Yucca fűtőteste és a Radeco Fuego-ja. De vannak kifejezetten energiatakarékos fűtőtestek is, mint például a Radeco Ella radiátora. Van olyan fűtőtest is, mely követi a fal ívét és olyan is, amelyik kifejezetten sarokra szerelhető, mint a Radeco Anna fűtőteste.

Zehnder: Yucca, Fuego

Zehnder: Yucca, Fuego

Design

Radeco: Hole, Atom, Algo, Auto, Etna, Lea

Radeco: Hole, Atom, Algo, Auto, Etna, Lea

Ha nemcsak a fűtőteljesítmény számít, hanem a megjelenésre, design-ra is nagy hangsúlyt fektetünk a fürdőszoba kialakításánál, akkor sem kell aggódni: mind a Radeco, mind a Zehnder bőven kínál nekünk exkluzív, extravagáns, modern vagy épp merész fűtőtestet! Természetesen ezekből is mutatunk Nektek néhányat! 🙂

Radeco: Hole, Atom, Algo, Auto, Etna, Lea.

Zehnder: Metropolitan, Nobis, Roda.

Zehnder: Metropolitan, Nobis, Roda

Zehnder: Metropolitan, Nobis, Roda

Kategória: Törölközőszárítók | A közvetlen link.