Újdonságok a TBosstól

Folyamatos megújulás, az aktuális trendek szigorú követése jellemzi az egyik legnagyobb magyar fürdőszobabútor gyártót. A TBoss sikereinek titka a környezettudatos gyártási technológiák alkalmazása mellett, a több mint 20 éves tapasztalat, a szakértelem, az elhivatottság és minőség iránti elkötelezettség. A TBoss fürdőszobabútorok határtalan lehetőséget kínálnak a vásárlók számára színek, méretek, kiegészítők tekintetében egyaránt.

 

Újdonságok

A legújabb TBoss fürdőszobabútor-családok közül hármat mutatunk most be, melyek kiválóan tükrözik, miért is jó választás a magyar gyártó. A Nola, Lido és Leon a legújabb trendeknek megfelelően, formavilágukat tekintve, a minimál design képviselői. Ugyanakkor elképesztő színválasztékban kaphatóak, textúrált-, matt vagy épp magasfényű felülettel egyaránt. Több, mint 30 szín közül választhatunk, az egyszínű fehértől a feketéig, a fa erezettől a vintage stílusúig, a kő hatásútól a beton színűig. Választhatunk mosdó alatti vagy önálló szekrényt, lábbal vagy falra szerelhető változatban, különböző méretekben. Eldönthetjük, hogy kerámia vagy öntött márvány mosdót szeretnénk, és azt is, hogy a mosdó milyen méretű, ráépített vagy szekrényen elhelyezett legyen.

Extrák

A TBoss fürdőszobabútorok kiváló minőségét mutatja az is, hogy valódi fém fogantyúkkal valamint a legjobb minőségű lábakkal és szerelvényekkel vannak ellátva. Valamennyi TBoss bútor csillapított záródású, önbehúzó vasalatokkal készül. Emellet kérhető a szekrényekhez szimpla vagy dupla törölközőtartó és tükör is. Tükrök tekintetében nemcsak a méret választható. Magunk dönthetünk, hogy keretezett vagy keret nélküli tükröt kérünk. Választhatunk felülről világítottat, vagy körben ledeset. Kérhetünk okos tükröt, amely páramentesítővel és érintőgombos vezérlővel van ellátva. 

A TBoss fürdőszobabútor-családok mindegyike remek választás. A variálási lehetőségek száma végtelen és csak az igényeink valamint a fantáziánk szab neki határt! A magyar gyártó termékeit is megtaláljátok a Bónában!

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Mosdók, ötletek, Tükör | A közvetlen link.