Axor csaptelepek

Milyen csaptelepet szeretne mindenki? Olyat, amelyik tökéletesen passzol a fürdőszobájához, egyszerűen használható és hosszan megőrzi eredeti szépségét, csillogását. Mattulás, elszíneződés nélkül. Az Axor csaptelepek, zuhanyok és  zuhanyrendszerek pontosan ilyenek. Sőt, az Axor saját fejlesztéseinek köszönhetően élen járnak a legmodernebb technikák fürdőszobai, konyhai alkalmazásában is. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az Axor csaptelepek a letisztult, modern design-nak köszönhetően teljesen egyedi megjelenésűek.

Fürdőszobai csaptelepek

Gyakorlatilag minden Axor csaptelepre igaz, hogy egyedi és kiváló minőségű. Hogy mégis melyiket válasszuk? Amelyik a leginkább illik a fürdőszobánkhoz. Hiszen abban biztosak lehetünk, hogy az Axor csaptelepeivel hosszú távra választunk. Akár az egyszerűbb, minimalista design-t kedveljük (Uno), akár a klasszikus, autentikusnak számítót (Montreaux), vagy épp a legmodernebbet (Citteris, Starck, Masszaud). Az Axor a hatalmas választékban kínált mosdó csaptelepek mellett, természetesen kádtöltő csapokat is gyárt. Sőt, szabadon álló csapkat is. A fürdőszobai csaptelepek mellett, természetesen konyhai csapokat is találunk kínálatukban (Citterio Select).

Zuhanyok, zuhanyrendszerek

Mindegy, hogy a hagyományos egy-vagy két rózsás zuhanyt részesítjük előnyben, esetleg a modern, esőztetős típusokat, az Axor kínálatában mindegyiket megtaláljuk. Kedvünkre választhatunk a panelek közül is: karos, gombos vagy érintős zuhanypanelek egyaránt szerepelnek az Axor termékek között. Vannak beépíthető és normál zuhanyfejek, esőztetős zuhanyfejek, kicsik és nagyok, valamint természetesen kézi zuhanyok is. Ami különleges az Axor zuhanyokban az a design és a vízzel való bánás. A teljesen egyedi design-hoz, saját fejlesztésű, különleges “vízporlasztási” technika párosul. A mikro méretű szilikonfúvókáknak köszönhetően a vízcseppek olyan aprók és lágy esésűek lesznek, hogy valóban “simogatják” a zuhany használóját (ShowerHeaven 1200, PowderRain). Az intelligens vezérlési rendszerek pedig lehetővé teszik, hogy akár egyetlen mozdulattal, könnyedén irányíthassuk a zuhanyt: változtassuk a vízfolyás  intenzitását, a víz hőmérsékletét.

Fürdőszobai kiegészítők

A fürdőszoba egységes miliőjének kialakításához fontos, hogy az apró részletek is passzoljanak. Az Axor épp ezrét teljes fürdőszobai kiegészítő szettet kínál: falra szerelhető polcokat, törölköző tartókat, kapaszkodókat, fogkefe-, szappan tartókat, szappanadagolókat, WC-papír-, WC-kefe tartókat, és mindezek szabadon álló változatát. A kiváló alapanyagok garantálják, hogy az Axor fürdőszobai kiegészítők épp úgy megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak, mint a gyártó által készített csaptelepek.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők, Konyhai csaptelepek, ötletek | A közvetlen link.