Bemutatjuk a Trest

Az egyik legnagyobb múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező csaptelepgyártót, a Trest mutatjuk be Nektek. A spanyol gyár több, mint 40 éve működik családi vállalkozásként, ami már önmagában véve is egyedülálló. Ha hozzátesszük, hogy a Tres több, mint 3000 különböző féle modellt gyárt, akkor máris érthetővé válik, hogyan lehetnek Európa piacvezető gyártói között. Az egyszerű fürdőszobai, konyhai csaptelepek mellett a Tres gyárt elektronikus és termosztátos csapokat, zuhanypaneleket, hidromasszázsoszlopokat, fürdőszobai kiegészítőket is. A Tres termékeire a magas minőség mellett jellemző még a hosszú élettartam és a kivételes design. A Tresnek nincsenek unalmas csaptelepei. Minden egyes Tres csap egy külön egyéniség. Egészen egyedi formatervezés jellemzi a Tres termékeket, valamint nagyon széles színválaszték.

Minőség mindenek előtt

A Tres kizárólag kiváló alapanyagokat használ fel a gyártási folyamatokhoz, hogy termékei hosszú távon megőrizzék eredeti szépségüket, kopás, mattulás, rozsdásodás, elhasználódás nélkül. Emellett valamennyi csaptelepet nagyon magas nyomáson tesztelnek vízzel és levegővel is. Épp ezért a Tres csaptelepek rendkívül megbízhatóak. A Tres ügyes újítása, hogy a csaptelep-testek különböző fogantyúkkal kombinálhatók. Így a vásárló döntheti el, hogy milyen stílusú csaptelepet szeretne.

Hagyománykövetés és innováció

Mint már említettük, a Tres termékpalettája több, mint 3000 különböző csaptelepet tartalmaz. Ez rengeteg! A Tres követi a hagyományokat, és gyárt egyszerű kivitelezésű, hagyományosnak nevezhető gombos, vagy egykaros csaptelepeket. Emellett azonban sok sok újdonság, saját fejlesztésű termék, technológiai újítás is fellelhető a termékeik között. Természetesen a Tres is gyárt termosztátos csaptelepeket, melyekbe termosztatikus blokkolót építettek be, ez a Block system®. Ennek segítségével a csap csak külön beállításra enged 38 fokosnál melegebb vizet. Az elektronikus vezérlésű csapok tekintetében is élen jár a Tres.  A saját fejlesztésű Shower technology® rendszer elektronikus hőmérséklet szabályozást tesz lehetővé egy egyszerű, könnyen kezelhető digitális panel segítségével. Külön szabályozható a vízhőfok és a vízfolyás intenzitása. A “3-way mixer taps” technológia lényege, hogy egy karral, egyszerűen és precízen szabályozható a vízhőfok és egy külön gombbal a vízfolyás intenzitása állítható.

Színek, formák

A Tres szakított a hagyományokkal színek és formák tekintetében is. Számos csaptelep gyártó cég maximum 4-5 színt (pl.: arany, ezüst, bronz, acél, réz) kínál a vásárlóknak. A Tres ezzel szemben a hagyományos színválaszték mellett valóban színes csapokat is gyárt! A citromsárgától a zöldön át, a pinkig minden megtalálható kínálatunkban.

Forma választékban a klasszikustól, a retrón át, a legmodernebb, hi-tech darabokig szintén nagyon széles a választék.

És, ha mindez nem lenne elég, akkor a Tres még fürdőszobai kiegészítőket is gyárt. Kiegészítőire a letisztult, elegáns design a jellemző. 

Ha a Trest választjátok, biztosak lehettek benne, hogy hosszú távra szóló döntést hoztatok.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők, Konyhai csaptelepek | A közvetlen link.