Boul szanitercsalád a Kolpától

Puritán egyszerűség, lenyűgöző merészség, és kifinomult elegancia jellemzi a Kolpa San Boul szanitereit. A kollekció valamennyi darabja precíz mérnöki tervezés, és gondos design tervek alapján készült a tökéletesség igényével. Különleges formavilágot hozott létre a Kolpa San a Boullal. Nem véletlen, hogy a teljes kollekció együttes használatát javasolja a gyártó.

A szett része a különálló, kerek peremes zuhanytálca, a szabadon álló fürdőkád, és a szintén kerek mosdó. A Boul szaniterek mindegyike tartós, ellenálló kerrock anyagból készül, melynek egyik legjobb tulajdonsága a kiváló formálhatóság, és a hővezetés. Így, a Boul fürdőkádban sosem kell használójának a “hideg kád” érzéstől tartania. A kerrock anyag ráadásul ellenáll a vegyszereknek és a mechanikai sérüléséknek, ezáltal hosszú élettartamot garantál.

A Boul szaniterek egységes jellemzője az éles szélek nélküli letisztult, minimalista vonalvezetés, mely egyszerre teszi biztonságossá, és szemet gyönyörködtetően széppé a Boul család tagjait. A Kolpa San 3 színben: fekete, hófehér, és homok színben gyártja a Boult. A gyártó stílusban illeszkedő tükröket, és okos tükröket is ajánl a Boul szaniterekhez, melyek által maximálissá tehető a fürdőszoba egyedi, tökéletes miliője.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőkádak, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, Zuhanytálcák | A közvetlen link.