Kisméretű kézmosók Duravit módra

Kisméretű kézmosót találni nem egyszerű. Főleg nem, ha a hagyományostól eltérő, különlegesebbet szeretnénk. Persze, a legtöbb szanitergyártó kínálatában megtalálhatók a kis méretű mosdók is, de többnyire csak néhány típusból lehet választani. A Duravit azonban e területen is kimagasló, hiszen termékpalettájukon 30 különböző típusú kézmosó található! Nem tévedés, nem elírás! Ráadásul valamennyi más-más stílusú, méretű, és különböző igényeknek megfelelő.

Normál, és sarok kézmosók

A sarokba szerelhető kézmosók nyújtják talán a legpraktikusabb megoldást a nagyon kis helyiségek esetében. Alig vesznek el a rendelkezésre álló térből, így több hely marad mellettük a falfelületeken (pl.: törölközőtartónak, szappanadagolónak, szekrénynek, stb.). A Duravit 4 különböző stílusú sarok kézmosót kínál. Normál kézmosókból is szép számmal akad a termékpalettájukon. Szándékosan nem használtuk a “hagyományos” jelzőt, hiszen, azt mindenképp megállapíthatjuk, hogy a Duravit kézmosói mind különlegesek. Találunk közöttük nyolcszögletűt, magas peremeset, oválisat, teljesen szögleteset, olyat, melyre oldalt lehet a csapot felszerelni, és olyat is, melynek – mérete ellenére – kényelmes rakodófelülete van.

Jobbos-, és balos mosdók

A jobbos- és balos kézmosók hatalmas előnye, hogy tökéletesen beilleszthetők bármilyen régi mosdó helyére: helytakarékosan biztosítják a kényelmes használatot. Szűk helyiségekben kifejezetten jó szolgálatot tesznek, hiszen keskeny kivitelben készülnek. A kis méretük azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének szépek, vagy épp különlegesek. A Duravit minden kézmosójára jellemző továbbá, hogy a kis mérete mellett, mély tállal rendelkezik, így nem kell a víz kicsapódásától tartani. Mindez természetesen a Duravittól megszokott kimagasló, időtálló minőségben. 

 

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók | A közvetlen link.