Hatria WC-k és bidék

Ahová a király is gyalog jár… 🙂 A WC minden lakás egyik legfontosabb helyisége. Nélkülözhetetlen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne modern, esztétikus, szép. Sőt, a praktikum mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a design is. A Hatria mindig, minden területen a kifinomultság és maximalizmus híve. Ez tükröződik WC, bidé kínálatában is. Saját fejlesztéseiknek, innovatív megoldásaiknak köszönhetően kijelenthetjük, hogy a Hatria WC-k egyedülállóak.

 

Az olasz gyártó nem a termékkínálat mennyiségével igyekszik lenyűgözni vásárlóit, hanem az általuk képviselt minőséggel, és az egyedi, saját fejlesztésű technikai, gyártástechnológiai megoldásokkal. Ennek megfelelően 7 különböző stílusú és méretű WC-t kínál, melyek mindegyike teljesen egyedi. A különböző igényekre hangolt WC-k mind-mind másban nyújtanak kiemelkedőt. Az alapvetőnek vehető, hogy vannak álló, és falra szerelhető verziók. Az azonban már csöppet sem általános, hogy a fali WC-k látható rögzítő elemek nélkül illeszthetők bármilyen (akár meglévő) szerelvényhez. A Hatria saját fejlesztésű, innovatív Pure Fix® rendszere teszi ezt lehetővé.

Ma már teljesen hétköznapinak számít, hogy a szanitergyártók a hagyományos peremes WC-k mellett perem nélküli változatokat is kínálnak. A Hatria azonban ezen a területen sem érte be az “általánossal”. Saját fejlesztésű Pure Vortex® rendszere számtalan előnnyel rendelkezik. Erőteljes örvénykeringtető rendszerének köszönhetően felgyorsítja a víz áramlását. A perem hiánya megkönnyíti a tisztítást, és megakadályozza a szennyeződés lerakódását. A „láthatatlan” vízkivezetés teljesen egyedivé teszi a Hatria WC-t, a vízáramlás csendje pedig egész egyszerűen példátlan a kerámia szaniterek világában.

A sok technológiai újdonság mellett szót kell ejtenünk a kivételes design-ról is. A Hatria WC-i mind különböző igényekre készültek, eltérő stílusjegyekkel, és méretekkel. Az egészen kicsi, kerekdek WC-ktől, a nagy méretű, majdnem teljesen szögletesekig minden megtalálható az olasz gyártó kínálatában. Meg kell még említenünk a rendkívüli színválasztékot is. A Bianca, Fusion, Fusion Compact, és Futura WC-k, bidék 12 színben kaphatók! Az “Alchemy” kerámia máznak köszönhetően pedig a matt színeknél sem tapadnak a felületek, így maximális tisztaság, és higiénia érhető el.

A bejegyzés kategóriája: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, WC-k
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.