Elios, a fa hatású burkolatok mestere

Egyediség, elegancia, játékosság, kiváló minőség, hosszú élettartam, extra, exkluzív, extrém csempék és padlólapok. Ha röviden kellene összefoglalnunk az Elios olasz burkolatgyártó legfontosabb jellemzőit, ezek a szavak biztosan szerepelnének a felsorolásunkban. Az Elios termékei iránti rajongásunk nem alaptalan: több éves szakmai, forgalmazói gyakorlatunk mondatja velünk a dicsérő szavakat. Egyik nagy erősségük a részletekre való aprólékos odafigyelés. Ettől lesz egy termék tökéletes, egy gyártó pedig professzionális. Hoztunk egy példát: a Sequoia Maxi padlólap családot.

 

Vitathatatlan tény, hogy a fa hatású burkolatok évekkel ezelőtti térhódításuk óta töretlen sikernek örvendenek. Szinte nincs olyan burkolatgyártó, aki ne kínálna, akár több ilyen típusú burkolólapot is. Az Elios azonban ebben is egyedi. Nem csupán a klasszikus, természetes színekben gyárt fa hatású burkolatokat, hanem a városi design trendekhez illeszkedő, teljesen egyedi, merész színekben is. A Sequoia Maxi esetében ráadásul sikerült elérnie a gyártónak, hogy a fa hatás, és a fa természetes színeitől eltérő árnyalatok, egymáshoz tökéletesen illeszkedve, egységet alkossanak. Karakteres, kifinomult, lágy, meleg hatású miliőt teremtve a lakás bármelyik helyiségében.

 

A Sequoia Maxi padlólapok különlegessége továbbá az antikolt hatás, amely nagyon finoman jelenik meg a burkolatokon, mégis egy pluszt: eleganciát ad. Ezt erősíti tovább a tökéletes erezet mintázat is. A 6 kínált szín között (white, pure, grey, mid blue, beige, nut) mindenki megtalálja az otthonához, stílusához, ízléséhez leginkább illeszkedőt. Az Elios két lap vastagságban, és általában két méretben kínálja a Sequoia Maxi padlólapokat. A 9,5 mm-es lapok fagyállóak, így tökéletesen alkalmasak erkélyek, teraszok, filagóriák, egyéb kültéri részek burkolására. Fontos tudnivaló, hogy az Eliostól megszokott maximális felületvédelemmel rendelkeznek a Sequoia Maxi burkolatok. Vegyszereknek, sérüléseknek ellenálló, és csúszásmentes bevonatot kaptak a maximális biztonság kedvéért.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Füdrőszoba design, Kültéri burkolatok, Padlólapok | A közvetlen link.