Elios Reflection csempecsalád

Az Elios Reflection csempecsaládja tökéletes megtestesítője mindannak, ami a gyárat az olasz csempegyártás egyik meghatározó szereplőjévé tette: innovatív, kimagasló minőségű és teljesen egyedi. Az Elios Ceramica több, mint 50 éve jelentős tagja a tradicionális olasz csempegyártásnak. A tradíció és a minőség mellett az innováció és a folyamatos művészi megújulás jellemzi termékeiket. Mottójuk: kreativitás, szenvedély a részletek iránt. Ez a vezérelv érzékelhetően jelen van minden egyes kreációjukban.

A Reflection csempecsalád gyakorlatilag egy teljes koncepció. Minden egyes elemében kimunkált, kifinomult és lenyűgözően szép. Az elemek egymás mellé illesztésével pedig egy olyan kivételes enteriőrt kapunk, amely semmihez sem hasonlítható. Természetesen az “ördög” itt is a részletekben rejlik: a Reflection csempecsalád minden egyes eleme úgy készült, hogy önmagában és egymással kiegészítve is tökéletes harmóniát teremtsen. Az Elios esetében az egyediség nem csupán egy frázis, hanem valós tartalom, melyet a különleges színek, exkluzív textúrák, eredeti felületek és egyedi anyagok létrehozása, alkalmazása teremt meg.

A Reflection csempecsalád a különleges, digitális gyártási technológiának köszönhetően kivételes, aprólékos és precíz. A tökéletes 3D hatás megtestesítője a Reflection alapcsempéje, mely olyan hatást kelt, mintha egy finom, lágy esésű anyag húzódna végig a felületen, szinte kézzelfogható textúrát adva ezzel a csempének. A rózsa és bársony mintás dekorcsempék szintén 3D hatással készülnek, tökéletesen kiegészítve az alapcsempét. Elképesztően szép, finom és elegáns összhatást keltve.

További két dekorcsempét kínál az Elios a Reflection csempecsaládhoz: egy mozaik és egy apró pöttyös mintást. Emellett két díszcsík is választható: arany és ezüst. A dekorcsempék 4 különböző méretben, az alapcsempékhez illeszkedő színekben kaphatók. Az alapcsempék 6 színben (fehér, fekete, avorio, lilla, tortora, malva) és 3 méretben  (60×60, 30×60, 20×60) választhatók. Mindez azt jelenti, hogy elképesztően tág határok között variálhatjuk kedvünk szerint a csempéket: méreteket, színeket, mintákat. A végeredmény pedig egy valóban egyedi, exkluzív, kifinomult, csodálatosan szép miliő, mely örömmel tölt el, valahányszor belépünk a fürdőszobánkba.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.