“It’s different” burkolatok a Polistól

Ami valóban valami más

Az idő által formált fémfelületek erejét, patináját, rendkívüli, egyedi esztétikáját mutatja be a Polis “It’s different” burkolatcsaládja. Időtlenség, modern stílusjegyek és makulátlan design jellemzi. Számtalan variálhatósági lehetőséget kínál – a szín, méret, és dekorcsempe választék miatt – a lakás bármely helyiségébe, a fürdőszobától a hálószobáig.

A modern design trendek szerteágazóan adnak teret a tervezők, és ezzel együtt a mi képzeletünknek. Támogatják, hogy visszanyúljunk a régi, hagyományos trendekhez, mint például a vidéki idillt idéző cementlapokhoz, a 70-es évek popkultúráját átható geometriai formákhoz, a 90’-es évek nonfiguratív mintázataihoz. De ennek az ellenkezőjét is támogatják: az új, eddig sosem látott utak keresését. A Polis nagymester módjára, profin ötvözi a modern designt, a hagyományokkal, és a magas minőségi követelményekkel, elvárásokkal. Az “It’s different” burkolatcsalád a fényes és matt felületek játékával, a fémes patina valósághű életre keltésével, valamint a dekorcsempék széles stílus választékával nem csupán egyedi hangulatú miliőt teremt, melyben tükröződik a múlt iránti tisztelet, hanem önálló stílust is alkot, amellyel a jövő előtt hajt fejet. E kettősség azonban nem szétszabdalja, hanem épp ellenkezőleg összehozza, összeköti, sőt, akár egy mágnes, összetartja azt az egységet, melyet az “It’s different” megteremteni hívatott.

Az “It’s different” burkolatcsalád iránti elragadtatásunk azonban nem csupán a külcsínnek szól. (Bár, méltán szólhat annak is!) Fontos kiemelni, hogy a padlólapok csepp-, és csúszásmentes bevonattal, vegyszereknek ellenálló felületi kezeléssel rendelkeznek, valamint hogy fagyálló, kültérben is burkolható változatban is kaphatók. A padlólapokból 4 színből – Black Mirror, Grey London, Nickel Chrome, Dark Soul – és 6 különböző méretből választhatunk. A változatosság iránti igényünket maximálisan kielégítő dekorcsempe kínálat elképesztően magas számú variálási lehetőséget biztosít. 5 különböző mintás dekorcsempe, és 3 különböző stílusú mozaik csempe közül választhatunk, melyek természetesen színben harmonizálnak a padlólapkínálattal. A dekor- és mozaik csempék széles skálán mozgó stílus- választéka garantálja, hogy mindenki megtalálja köztük a számára, és otthona számára legszebbet, legmegfelelőbbet.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, Kültéri burkolatok | A közvetlen link.