Fekete burkolatok az Improntától

A fekete elegáns, karakteres és örök. Visszafogott, mégis exkluzív külsőt kölcsönöz bármely helyiségnek az otthonunkban, így meg is találhatjuk a helyét bárhol. Szerencsére a szaniter-, és csaptelep gyártók mellett a burkolat készítők is hosszú évek óta élnek a fekete szín nyújtotta lehetőségekkel, és egyre gyakrabban, valamint egyre merészebben alkalmazzák. Az Impronta – mint sok egyéb más területen – ebben is élen jár a burkolatgyártók között.

 

Csakis fekete

Az Impronta szókincsében nem szerepel az “egyszerűen csak fekete” kifejezés. Valamennyi fekete burkolata – legyen az padlólap, vagy csempe – rendelkezik valamivel, ami különlegessé teszi. A “valami” pedig minden termékcsaládnál mást jelent. Lehet az egy különleges fémes hatás, egy extra csillogás, matt felület, vagy 3D-s, esetleg 3D-s hatást kölcsönző minta. A lényeg az egyediség, különlegesség, és ezt el is éri az olasz gyártó. Fontos felismerni, hogy a harmonikus miliő létrehozásához – különösen egyszínű csempe, vagy padlólap esetén – szinte elengedhetetlen az egységes felület kialakítása. Ehhez pedig hatalmas segítséget nyújt az Impronta azzal, hogy padlólapjai, de sok esetben még csempéi is nagy méretválasztékban készülnek, és vannak közöttük egészen óriási, 1200×1200 mm-es lapok is.

Minták több verzióban
A fekete amellett, hogy önmagában gyönyörű, rendkívül jól variálható, gyakorlatilag minden színnel. Ezzel a tulajdonságával is maximálisan tervezett az Impronta termékpalettája kialakításánál. Emellett azonban figyelemre méltó kínálattal rendelkezik fekete alapú márvány-, kő-, és fémes hatású burkolatokból is. Sőt, a legújabb trendeknek megfelelően már színes, természetközeli mintás csempéket is kínál vásárlóinak. Ha pedig a fekete felületek tisztántartása miatt aggódnánk, az Impronta erre is megadja a megnyugtató választ: valamennyi csempéje vízlepergető, szennyeződéseknek ellenálló bevonattal rendelkezik, a padlólapok pedig emellett még csúszásgátló felületkezelést is kapnak. Az Imponta mindenre gondol, hogy nekünk csak az otthonunk kényelmére, és szépségére kelljen összpontosítanunk.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, ötletek | A közvetlen link.