Modo New, és New Black zuhanykabinok a Radawaytől

A walk-in zuhankabinok továbbra is a legnépszerűbb zuhanymegoldásoknak számítanak. A részben nyitott zuhanykabinok nemcsak tágassá, nyitottá teszik a zuhanyt, hanem kényelmessé is, valamint optikailag is tágítják a teret. A Radaway számtalan walk-in zuhanykabint kínál, köztük a Modo New és Modo New Black-et, amelyek tökéletesen jelképezik a fent leírtakat.

 

A walk-in zuhanymegoldásoknak számtalan további pozitív tulajdonsága is van. Például az, hogy megemelt perem nélkül is használhatók, így tökéletes megoldást jelentenek akár gyerekek, akár idősebb, vagy mozgásukban korlátozott személyek számára. A Radaway ehhez hozzáteszi a teljesen egyedi igényre, méretre szabás lehetőségét is, ennek köszönhetően a zuhanykabin maximálisan a vásárló igényeihez idomul. Így például az üvegek (oldalfalak) mérete, és az ajtónyílás nagysága is szabadon variálható.

A Radaway zuhanykabinok, a maximális biztonság érdekében, 8 mm vastag edzett üvegből készülnek. Easy Clean vízlepergető bevonattal látja el a gyártó, amely megakadályozza a vízkőfoltok, és egyéb szennyeződések lerakódását a felületen, megkönnyítve ezzel a mindennapos tisztítást. A tartóprofilok ellenálló, rozsdamentes anyagból készülnek. A Modo New zuhanyfalak króm, a Modo New Black walk-in zuhanyok pedig fekete tartóelemekkel kaphatók.

Ahogyan a Radaway walk-in zuhanyfalaihoz általában kaphatók különleges kiegészítők, így a Modo New, és Modo New Black zuhanyokhoz is. Például mindkét zuhanytípus kérhető függőleges teleszkóprúddal, amely a speciális mennyezeti rögzítést teszi lehetővé. Emellett színes üveggel, vagy épp lézer gravírozott egyedi mintás oldalfallal is igényelhetők. Emellett törölközőtartó is kapható a Modo New, és Modo New Black walk-in zuhanyokhoz. 

Ha kiváló minőségű, hosszú élettartamú, egyedi, méretre szabott walk-in zuhanymegoldást keresel, akkor a Radaway a megoldás. A Radaway teljes termékkínálata elérhető a Bónában!

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, ötletek, Zuhanykabinok, Zuhanypanelek | A közvetlen link.