Fjord burkolatok az olasz Improntától

Akár a minimalista design legkiválóbb példája is lehetne az Impronta Fjord burkolatcsaládja. Ám, ha minden apró részletet alaposan megfigyelünk, hamar rájövünk, hogy az egyszerűség, csak a kezdet, az első benyomás. A matt és fényes felületek játéka, a csodásan élethű erezetek, a 3D hatás alkalmazása, a letisztult design-t erősítve impozáns felületeket hoz létre.

 

Az Impronta nem véletlenül az egyik legjelentősebb olasz burkolatgyártó. Termékeiket évtizedek óta ismerik, és szeretik a vásárlók világszerte. Az innovatív technológiákat nem csupán használja, de saját maga kutatja, fejleszti is a gyártó. Az Impronta név egyet jelent a maximális minőséggel, mind a felhasznált anyagok, mind a design tekintetében. Burkolataik szinte mind elérhetők extra erős, 20 mm-es kültéri változatban, ahogyan a Fjord is.

A skandináv életérzést, a természetközeliséget előtérbe helyező Fjord burkolatok nem kifejezetten csak fürdőszobába, konyhába készültek. Sokkal inkább hivatottak a lakás bármely helyiségét modernné, elegánssá, és mégis meghitté varázsolni. A harmonikus miliő garantált. A Fjord 5 egyedi alapszínben creek (patak), sea (tenger), river (folyó), ice (jég), coast (tengerpart) érhető el, 9 és 20 mm-es lapvastagságban, és csúszásmentes (antislip) fedőréteggel. Az Impronta lapméretek tekintetében is nagy szabadságot kínál: a Fjord burkolatok 4 méretben, 300×600 mm-től, 800×1600 mm-ig érhetők el. Ráadásul az olasz gyártó teljesen egyedi szanitereket is kínál a Fjord burkolatokhoz, melyek tovább erősítik az egyébként is karakteres design-t. A Fjord igazi “szerelem első látásra ”.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.