Fürdőszobai kiegészítők a Duravittól

Sokszor és sok dicsérő mondatot írtunk már a Duravitról. Nem véletlenül, hiszen esetükben a név garancia a legmagasabb minőségre. Mondhatnánk, hogy a német precizitás tükröződik a Duravit minden egyes termékén és ez igaz is, de még ennél is többről van szó: a több, mint 200 éves gyártási tapasztalat és a vásárlók igényeinek folyamatos követése a gyár erőssége. Mottójuk: “A jövő fürdőszobája”. Épp ezért nem meglepő, ha élen járnak a legújabb technológiák fejlesztésében, alkalmazásában. Termékkínálatuk folyamatosan bővül, a fürdőszobai szanitereken kívül már fürdőszobabútorokat, komplett fürdőszobai koncepciókat és kiegészítőket is kínálnak.

A fürdőszobai kiegészítőkkel szemben általában véve csak két elvárás van: a praktikus használhatóság és a hosszú élettartam. A Duravit mindkettőt tökéletesen teljesíti, és hozzáteszi azt, amely a mai trendek szerint a középpontba került: az egyediséget. A német gyártó a legegyszerűbb szappantartót vagy fogast is képes úgy megalkotni, hogy a funkcionalitás mellett a design is hangsúlyos legyen. Alapanyag-használat tekintetében sem kötnek kompromisszumot: valamennyi Duravit fürdőszobai kiegészítő kiváló alapanyagból készül, hogy ellenálljon a mindennapos próbatételeknek. A fürdőben pedig bőven akad ilyen: víz, pára, vízkő, erős tisztítószerek. A Duravit kiegészítők azonban kifogástalan alapanyaguknak és speciális felületkezelésüknek köszönhetően hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket.

Ha egy szóval kellene jellemeznünk a Duravit termékeit akkor az “elegáns” jelzőt használnánk. (Persze, gyorsan eszünkbe jutna még legalább tíz másik is.) A német gyártó nem hódol be a kommersz, giccses, vagy harsány, múló design hóbortoknak. Évtizedek óta konzekvensen kitart az elegáns, kifinomult és egyedi stílusoknál. Fürdőszobai kiegészítői is ezt tükrözik. A szappantartók, szappanadagolók, törölköző- és pohártartók, WC papír- és kefe tartók mind elérhetők króm és matt fekete színben. A pohártartókhoz stílusban illeszkedő üvegpoharat, a szappantartókhoz, szappanadagolókhoz pedig szintén üveg kiegészítőket kínálnak. Emellett gyártanak üvegpolcokat, kozmetikai tükröket is. Gyakorlatilag minden fürdőszobai kiegészítő megtalálható kínálatukban, amire csak szükségünk lehet.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők | A közvetlen link.