Impronta, Fjord

Az Impronta egyik legújabb termékcsaládja, a Fjord. Nehéz szavakba önteni azt a lenyűgöző szépséget, amit a Fjord burkolólapok jelentenek. A termékcsalád tökéletesen tükrözi a skandináv stílust: egyszerű, letisztult, természetes. Ehhez párosul az Improntától megszokott egyedi megjelenés, a tökéletes márvány-kő hatás és az eredmény lélegzetelállító. Mutatjuk:

Persze a Fjord nemcsak hatalmas terekben mutat tökéletesen. Az Impronta biztosítja ugyanezt a csodát otthonaink számára is. Épp ezért nagy mozgásteret kapunk a lapok méreteit tekintve. 6 méret közül választhatunk: 300 x 600 mm-től, a hatalmas 800 x 1600 mm-ig. Kül- és beltéri burkolólapot egyaránt kínál az Impronta Fjord termékcsaládja. A kültéri lapok extra erősek, ellenállók, rendkívül jól terhelhetők, köszönhetően 20 mm-es vastagságuknak. Ráadásul a Fjord is csúszásmentes felülettel készül.

A skandináv stílus egyik legjellemzőbb tulajdonsága a természetközeliség. A Fjord egyszerű, teljesen díszítésmentes stílusával, élethű márvány mintázatával maximálisan megfelel ennek az igénynek. Ráadásul a Fjord csakis 5 természetes színben kapható. És, ha mindehhez hozzáadjuk az Impronta tökéletesség iránti igényét, akkor egy időtálló, csúcsminőséget képviselő, gyönyörű burkolatot kapunk.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Füdrőszoba design | A közvetlen link.