Komplett fürdőszobai megoldások a Geberittől

A Geberit Európa egyik vezető szanitertermék-gyártója. A svájci székhelyű cég termékeit világszerte értékesítik; ismerik és szeretik a vásárlók. Azt viszont nem mindenki tudja, hogy a Geberit öblítőtartályokon, kezelőpaneleken, szifonokon és egyéb alkatrészeken kívül komplett fürdőszobai termékcsaládokat is készít. A cél: a tökéletes fürdőszobai egység, kényelem és harmónia megteremtése. A Geberit komplett fürdőszobai szettjeinek része a fürdőszobabútor, a mosdó, a WC, a bidé, az öblítőtartály és a tükör. Tehát, minden, amire szükség lehet a fürdőszobában.

Fürdőszobabútorok
A fürdőszoba elképzelhetetlen a megfelelő bútor nélkül. A Geberit lábon álló és falara szerelt fürdőszobabútorokat egyaránt kínál. Valamennyi fürdőszobai berendezésük modern, praktikus és kiváló minőségű, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot. A Geberit mindenre gondol: szekrényei között egészen aprócskák is vannak, melyek tökéletes kiegészítői egy kisebb méretű fürdőnek, és vannak dupla mosdóhoz illeszkedő elegáns, nagy méretű szekrényeik is. Mosdó alatti, tükrös, és végig polcos, nagy szekrényeket is kínál. A bútorok gyártásakor különös figyelmet fordít a praktikus használatra. Épp ezért a Geberit fürdőszobabútorai mély, jól pakolható fiókokkal, és kényelmes méretű szekrényekkel készülnek. Vannak olyan mosdószekrények is, amelyek felső fiókjai beépített LED világítással rendelkeznek. A Geberit fürdőszobabútorai több különböző stílust képviselnek. Valamennyi bútorcsalád több színben is kérhető.

Mosdók, tükrök
Egy fürdőszobabútor akkor alkot komplett egészet, ha hozzá illő mosdót is tartalmaz. A Geberit valamennyi bútorcsaládjához kínál mosdót. Ugyanakkor nagy szabadságot ad a vásárlóknak a tekintetben, hogy beépített, ráültetett, vagy mosdópult alá építhető mosdót szeretnénk. Emellett sok esetben magunk dönthetünk, hogy milyen formájú mosdót szeretnénk: kereket, oválisat, ellipszis alakút, vagy szögletest, akár lekerekített sarkokkal, élekkel. Valamennyi mosdó és pult úgy van kialakítva, hogy bőven legyen hely a mindennapi használatú fürdőszobai piperék számára. És már el is érkeztünk egy másik nélkülözhetetlen fürdőszobai kiegészítőhöz a tükörhöz. Minden Geberit fürdőszobai szettben helyet kapott egy tükör. Az azonban rajtunk múlik, hogy mekkorát, milyen típusút szeretnénk. Vannak hatalmasak, és egészen kicsik, szekrényre építettek és szabadon állók. Valamennyihez modern, led világítást biztosít a Geberit.

WC, bidé, öblítőtartályok
Az természetes, hogy szabadon választhatunk: álló-, vagy falra szerelt WC-t, bidét szeretnénk. Az már azonban extrának tekinthető, hogy magunk dönthetünk: hagyományos, peremes, vagy perem nélküli, azaz Rimfree WC-t szeretnénk. A Geberit megadja számunkra ezt a döntési szabadságot is. A Rimfree technológiának köszönhetően a WC sokkal higiénikusabb és könnyebb tisztán tartani. A Geberit WC ülőkék ráadásul antibakteriális felületkezeléssel készülnek, tovább fokozva a fürdőszobai higiéniát. A WC ülőkék között találunk hagyományosat, egészen vékonyat, lecsapódásmenteset és olyat is, melynek beépített szűkítő karimája van. Segítségével a kisgyermekek is biztonságosan használhatják. Ahogy a WC-k esetében úgy, a bidéknél is fontos kiemelni, hogy a Geberit minden öblítőtartálya víztakarékos. Így a vízhasználatuk töredéke a hagyományos öblítőtartályoknak, ennek köszönhetően pedig akár több ezer forintot is megspórolhatunk évente. Nem beszélve a víztakarékosság természetvédelmi jelentőségéről. Az öblítőtartályok falsík alatti, falsíkon kívüli és külső formában is nagy választékban elérhetők, ahogyan a kezelőpanelek közül is bőséges kínálatból válogathatunk.

Kategória: Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, Öblítőtartályok, Tükör, WC-k | A közvetlen link.