Fürdőszobai radiátorok

Ez a nyár sokak számára az építkezésről, lakásfelújításról szólt és szól. És, bár messze még a tél, a fűtési szezon, a felújítás része lehet a fűtés korszerűsítés. Ilyenkor érdemes az elavult fürdőszobai fűtőtesteket is modern, többfunkciós radiátorra cserélni. A Radeco és a Zehnder bebizonyítja, hogy egy fűtőtest lehet szép, elegáns, energiatakarékos és hasznos egyben. Kínálatukban találunk: 

– hagyományos törölközőszárítókat – természetesen egy kicsit másként, 

– lapradiátorokat – minden méretben, formában és színben,

– design radiátorokat – a hagyományostól teljesen eltérő, elképesztő formákban.

 

Hagyományos törölközőszárítók

A képeket nézegetve, talán kicsit csalóka lehet a “hagyományos” kifejezés használata, hiszen ezek között a törölközőszárítók között bőven találunk olyanokat, amelyek első ránézésre egyáltalán nem emlékeztetnek a szokványos törölközőszárítókra. Egyszerűségüket és funkcionalitásukat tekintve azonban mégis itt a helyük, ebben a csoportban. Van köztük rozsdamentes acél, króm, matt és csillogó, tükrös, kerekded és szögletes formavilágú, sarokra építhető, és fésű szerű, de a lényeg, hogy mind, mind egyszerű törölközőszárítók, némi kis design turbóval.

Lapradiátorok

A lapradiátorok már komoly design elemei a fürdőszobának. Sőt, akár a fő hangsúly is rájuk helyeződhet. Ezért fontos, hogy a fürdőszobánk miliőjéhez illeszkedőt válasszunk. Hőleadás szempontjából is praktikus választás a lapradiátor, különösen nagyobb méretű fürdőszobák esetén. Vannak közöttük keskenyek és hatalmas, akár egész falrészt beborító méretűek. Vannak olyan darabok, amelyek törölközőtartók és szárítók is egyben. Vannak tükrösek, és gyakorlatilag minden színben, méretben elérhetők. A Radeco lapradiátorai több, mint 20 színben rendelhetők, hasonlóan a Zehnder fűtőtestjeihez, melyek lakkozott és eloxált alumínium felülettel is kérhetők.

Emellett a Zehnder kínálatában egy extra szépség is megtalálható, a Zenia. Ez egy okostelefonnal vezérelhető multifunkciós készülék. Különlegessége, hogy gyakorlatilag egy kis szekrényként, elrejti a száradó törölközőket. Falra szerelhető és süllyesztett változatban is elérhető.

Design radiátorok

A design radiátoroknál csak a képzelet szab határt. Lehetetlen lenne felsorolni, mennyi különböző minta, forma, stílus és szín közül választhatunk, hiszen szinte végtelen a lehetőségek sora. A Zehnder és a Radeco is nagy hangsúlyt fektet a minél egyedibb fűtőtestek készítésére. Így a lehetőségeink igen széles skálán mozognak. Választhatunk akár íves, félkörívű, ledes világítású, pöttyökből álló, levél, vagy esetleg autó forma fűtőtestet is.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Felújítás, Füdrőszoba design, fűtőtestek, Törölközőszárítók | A közvetlen link.