Kaldewei: Cono mosdók

A Kaldewei név garancia a minőségre. Ezt több, mint 40 éves forgalmazói tapasztalat mondatja velünk. Nem csupán a cég mögött álló 100 éves fejlesztői, gyártói múlt, hanem a német precizitás, és az elkötelezett maximalizmus miatt is. A kis családi vállalkozásból az évtizedek alatt egy hatalmas óriásvállalat lett, amely nem csupán az európai, hanem a világ szanitergyártói között is az elsők közé vívta be magát. Egyedi fejlesztésű, kiváló minőségű szaniterei közül most a Cono mosdócsaládot mutatjuk be.

 

A Cono termékcsalád kiválóan tükrözi a Kaldewei tökéletesség iránti elhivatottságát. 9 különböző típusú mosdót tartalmaz a sorozat. Mind más valamiben. Vannak pultra ültethető, beépíthető, és pult alá illeszthető mosdók a Cono termékcsaládban. A legtöbb mosdónál magunk választhatunk a felkínált több méretből: az egészen kicsi kézmosóktól (470 x 381 mm), az óriási, kétszemélyes mosdókig (1200 x 500 mm) terjed a Cono kínálata. Színek tekintetében is hatalmas mozgásteret kapunk: 13 színből választhatunk. A fehér és a fekete mellett, a szürke és a bézs számos árnyalata áll rendelkezésünkre.

Ami közös a Cono sorozat minden egyes tagjában: a minőség. A Kaldewei minden szaniter terméke  – a  saját fejlesztésű – acélzománc anyagból készül. A két fő összetevője: az acél és az üveg. Az acél rendkívül erős, ellenálló, ugyanakkor kiválóan formálható anyag. Az üveg csodás külső jegyekkel bír, miközben ellenáll a vegyi-, kémiai anyagoknak, és a hőváltozásnak. E két anyag ötvözése pedig rendkívül erős, ellenálló, csodásan szép szanitereket eredményez. Épp emiatt mer a Kaldewei minden szaniter termékére – így a Cono mosdókra is – 30 év garanciát vállalni. Ami egészen egyedülálló. És még egy érv a Cono mosdók mellett: a szögletes, minimalista design nem egyszerűséget, hanem sokkal inkább letisztult eleganciát sugároz.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók | A közvetlen link.