Kaldewei mosdók

A Kaldewei nemcsak Európában, hanem az egész világon a szanitergyártás élvonalában van. Ennek oka: a több évtizedes szakértelem, az egyedi, innovatív technológia és a legkiválóbb minőségű alapanyagok. A Kaldewei termékei kivétel nélkül a gyár saját fejlesztésű anyagából, az acélzománcból készülnek. A két fő összetevő: az acél és üveg. Két teljesen autentikus és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják, és mindkét alapanyagnak megvan a maga sajátos tulajdonsága. Az acél az erő, keménység, robusztusság és optimális formálhatóság megtestesítője. Az üveg kiválóan mutat, és rendkívül ellenálló a kémiai és termikus hatásokkal szemben. A Kaldewei acélzománc tehát kiválóan ötvözi a vas robusztusságát és az üveg ellenállóságát. Nem véletlen, hogy a német gyár egyedülállóan, 30 év garanciát vállal termékeire.

A Kaldewei kínálatában mindenféle fürdőszobai szaniteráru megtalálható: a fürdőkádaktól, a zuhanytálcákon át, a mosdókig. Ráadásul hihetetlenül nagy stílus és méretválasztékban. Mosdók tekintetében a Kaldewei egészen különleges kínálattal rendelkezik. Szabadon álló, falra erősíthető, pultra ültethető, beépített és süllyesztett mosdókat egyaránt kínálnak.

Pultra ültethető mosdókból 14 különböző formájú és stílusú szerepel a Kaldewei palettáján. Természetesen, ha a méret és színválasztékot is tekintjük, akkor ennél sokkal több pultra ültethető mosdóból válogathatunk. A legtöbb ilyen mosdó több, mint 10 színben kérhető. Kínálnak matt és csillogó felületűeket egyaránt. Lenyűgöző a forma- és stílus választék is. Az egészen vékony és kerek mosdóktól a hatalmas, szögletes, robosztus darabokig terjed a kínálat.

A falra szerelhető mosdóknál 7 különböző típust kínál a Kaldewei. Az egészen kicsi kézmosótól, a hatalmas dupla mosdóig. Ezek a típusok is több, mint 10 színben érhetők el. Épp úgy, ahogy az alulról beépített mosdók, amelyekből 5 különböző stílusú található a német gyár kínálatában. Kerek, ovális, szögletes, lekerekített, kicsi és hatalmas dupla mosdó is van közöttük. 

Beépíthető mosdóból 5 különböző típust kínál a Kaldewei, de természetesen itt is szabadon választhatunk színek és méretek tekintetében. A szabadon álló mosdóknál mindössze egyetlen típust találunk a Kaldewei palettáján. Az viszont annyira egyedi, különleges és exkluzív, hogy gyakorlatilag akár most azonnal “örökbe fogadnánk”. 🙂

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók | A közvetlen link.