Kolpa San fürdőszoba bútorok

A Kolpa Sant már mindenki ismerheti magas minőséget képviselő termékeiről: fürdőkádak, hidromasszázs kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, zuhanypanelek, hidromasszázs falak hatalmas választéka szerepel kínálatukban. És, hogy a paletta teljes legyen, fürdőszoba bútorokat is gyártanak. A szlovéniai központú gyár több, mint 40 éves tapasztalatának köszönhetően tudja, hogy mi kell egy kényelmes, jól használható, esztétikus fürdőszoba létrehozásához.

A Kolpa San fürdőszoba bútorai tökéletesen ötvözik a hagyományt a modern technológiával. Letisztult vonalvezetésű bútoraik megerősített bútorlapokból készülnek, hogy maximálisan ellenálljanak a mindennapi kihívásoknak (víz, pára, karcolások, stb.). Saját fejlesztésű technológiának köszönhetően a Kolpa fürdőszoba bútorok ajtói és fiókjai rendkívül csendesen, finoman csukódnak. Valódi fém fogantyúkkal és lábakkal rendelkeznek, melyek szintén tovább növelik a bútorok élettartamát. Nagy választékban kínálnak modern, fogantyú nélküli szekrényeket is. 

Mindegy, hogy csak egyetlen szekrényt, polcot, vagy komplett fürdőszoba berendezést keresünk, mert a Kolpa mindenre kínál megoldást. Termékeik között megtalálhatók komplett szekrénysorok (szabadon álló, és falra szerelt egyaránt), mosdós-, nyitott polcos szekrények, üvegpolcok, beépített tükrös szekrények (akár világítással is), és vannak egészen kicsi, kompakt megoldások kisméretű fürdőszobákhoz. A Kolpa San gondol a tökéletes helykihasználásra is: a fiókokba praktikus rendszerező elemeket kínál az átláthatóbb, egyszerűbb használatért. A biztonság érdekében pedig kérhető a bútorokhoz szekrénybe építhető dugalj telep.

A Kolpa San fürdőszoba bútoraira a letisztult forma- és színvilág jellemző. A hagyományostól a modernen át, egészen a minimál stílusig minden megtalálható náluk. Színek tekintetében is bőven van választék: a klasszikus fehértől, a fa mintázatún át, egészen a csillogó feketéig terjed a paletta.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok | A közvetlen link.