Marazzi kültéri burkolatok

A kültéri burkolatok kiválasztása különös körültekintést igényel. Nemcsak illeszkedniük kell a környezetükbe, hanem rendkívül ellenállónak is kell lenniük. Bírniuk kell a napsugárzást, a fagyot, a nagyobb mennyiségű esőt, és a fokozott terhelést (pl. autóbejáró esetében). A Marazzi kültéri burkolatai kiválóan megfelelnek bármilyen kültéri rész (pl.: erkély, terasz, udvar, medence, kerti sétány, stb.) burkolásához.

A Marazzi egy egészen új, több szempontból egyedülálló porcelán-kerámia kollekcióval állt elő, amelynek tagjai kifejezetten kültéri használatra készültek. A kollekció tagjai, extra vastag, 20 mm-es porcelán-kerámia burkolólapok, amelyek egyaránt használhatók száraz kavicson, fű-, vagy homokágyon, illetve akár felemelt padlóként is. Természetesen a hagyományos technikával, ragasztóval is lefektethetők, a felhasználási területtől függően.

A Marazzi kültéri burkolatai extra vastagságuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak nagy forgalmú, nagy teherbírást igénylő kül- és belterekben is (pl.: parkolók, lépcsőházak, autófelhajtók, stb.). A Marazzi kültéri burkolatai igyekeznek a lehető legjobban illeszkedni környezetükhöz, ezért 8 különböző színben és árnyalatban kaphatók (meleg- és hideg szürke, fehér, fekete, bézs, sárga, piros és barna árnyalatok). A minél természetesebb hatás elérése érdekében fa, márvány, kő, terrakotta és beton hatású burkolatok közül választhatunk.

A Marazzi extra nagy hangsúlyt fektetett kültéri burkolatainak kialakításánál a biztonságra, és a hosszú élettartamra. Így burkolatai ellenállnak a terhelésnek, a feszültségeknek, vízállók, foltállók, ellenállnak a vegyi anyagoknak és az égésgátlóknak. Fagyállók, ellenállnak a hősokknak, légköri anyagoknak és az erős napfénynek. Ráadásul mindezt úgy, hogy hosszú évek alatt sem veszítenek eredeti szépségükből (nem mattulnak, nem kopnak). A Marazzi gondolt az extra igényekre is, és rengeteg hasznos, vagy épp nélkülözhetetlen kiegészítőt kínál burkolataihoz, hogy megkönnyítse a szakszerű lerakást (pl.: U-peremlapok,  L-szegélycserepek, rácscsempék, stb.) 

A kültéri burkolatot nagyon hosszú időre (több tíz évre) választjuk. Érdemes alaposan megfontolni, és olyan minőségű burkolóanyagot választani, amely garantáltan örömünkre szolgál sok-sok éven át.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Kültéri burkolatok, ötletek | A közvetlen link.