Savini Due fürdőszobai tükrök és lámpák

A tükör és a lámpa két nélkülözhetetlen és nagyon hangsúlyos része a fürdőszobának. Ez vitathatatlan. Mint ahogy az is, hogy nem köthetünk kompromisszumot: éppúgy fontos, hogy kiválóan lássunk, mint az, hogy tökéletesen illeszkedjen a tükör és a lámpa is a fürdőszoba miliőjéhez. A Savini Due tisztán látja ezt, és kollekciói kialakításánál figyelembe is vette. Fürdőszobai tükrei, lámpái megalkotásánál ötvözte a legmodernebb design-t, innovatív technológiai megoldásokkal, erős, időtálló anyagokkal és környezettudatossággal.

Tükrök

Forma szerint 3 alaptípusú tükröt készít a Savini Due: kereket, háromszög formát és négyszögletest. Természetesen mindegyik lekerekített szélekkel és élekkel készül a maximális biztonság érdekében. Választhatunk, hogy a tükör led-es fényforrással ellátott legyen, vagy külső led-es lámpát lehet rá szerelni. Kérhetjük a tükröket két oldalt fénycsíkkal ellátva, a tükör lapjába integrálva a fényforrást, vagy körben led-ezve. Eldönthetjük, hogyan szeretnénk felszerelni a helyére: döntve, fordítva, vagy normál módon. A külső lámpáknál is magunk dönthetjük el, hogy pontosan hova szeretnénk a tükörre felhelyezni. Méreteket tekintve is figyelemre méltó mozgásteret kapunk a gyártótól: a 65 cm-es átmérőjű kerek tükörtől, a 85×100 cm-es óriás szögletes tükörig terjed a kínálatuk.

És ez még csak a kezdet! Beszéljünk az okos tükrökről! A mai modern otthonok kialakításánál már elvárás az innovatív technológiák alkalmazása. A Savini Due már a tükreinél is alkalmazza ezeket a minden igényt kielégítő újdonságokat. Készítenek érintőpanellel vezérelhető tükröket, nagyítós betéttel rendelkezőket, sőt, olyanokat is, amelyeknél a nagyítós rész külön beépített led fényforrást kap. Emellett vannak digitális órával ellátott tükreik is, melyek a reggeli kapkodásban különösen nagy segítséget jelenthetnek. És még egy különlegesség:  hőmérővel ellátott tükröt is kínál a gyártó. Ennek különösen akkor vehetjük nagy hasznát, ha kisgyermek van a háznál, hiszen számukra nagyon fontos, hogy a fürdőszoba kellően meleg legyen a fürdés, vagy zuhanyzás idején.

Lámpák, fényforrások

A külső lámpák és a beépített fényforrások egyaránt energiatakarékos led-eket jelentenek. Az alacsony fogyasztású led-es fényforrásokkal energiát takaríthatunk meg, ezáltal csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat. A két alaptípus pedig számtalan variálási lehetőséget biztosít. A kívülről felszerelhető lámpák közül 7 különböző típust kínál a Savini Due, különböző formákban, króm és fekete karokkal. Valamennyi lámpa IP44-es osztályba sorolt, ami azt jelenti, hogy tökéletesen használhatók magas páratartalmú helyiségekben (például a fürdőszobában) is. A led-es fényforrásokra általában jellemző a hosszú élettartam, emiatt is kitűnő választás ez a típus, függetlenül attól, hogy a beépített fényforrást, vagy a tükörre szerelhetőt választjuk.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Tükör | A közvetlen link.