Válaszd a Bónát

A Bóna Fürdőszoba Áruház a lehető legjobb választás, ha építkezel vagy felújítasz. Mindkét művelethez nehezen fog hozzá az ember, sok tervezést, számolgatást, gondolkodást igényel. Ha megvan az elhatározás és a pénz, még akkor is számtalan buktató jöhet. Három dolog kell a sikeres befejezéshez: alaposan átgondolt terv, jó szakember gárda és egy olyan bolt, ahol mindent egy helyen be lehet szerezni. Ez a Bóna.

Tervezés
Van, akinek könnyen megy a tervezés. Pontosan tudja, mit akar, és tökéletesen el tudja képzelni, hogyan mutat majd a végeredmény. Ők a szerencsés kevesek. Sokaknak azonban ez problémát jelent. A színek, a formák, az anyagok összeillesztése fejben, a tér megfelelő kihasználása, de nem túlzsúfolása, a modern, stílusos miliő megteremtése. Nekik segítünk a 3D tervezéssel. A helyszíni felmérés biztosítja, hogy a terv minden elemében pontos legyen. A program gyakorlatilag elénk varázsolja a kész fürdőt, konyhát, annak minden elemével, méretarányosan. Virtuálisan bejárhatjuk a felújítandó helyiséget, miközben finomra hangoljuk a végeredményt. Vásárlóink számára a 3D tervezést ingyen biztosítjuk. A tervezéshez persze azt is tudnunk kell, hogy milyen lehetőségeink vannak. A Bóna Fürdőszoba Áruházban számtalan kész fürdőszoba adhat ihletet a vásárlóknak. Szakképzett, gyakorlott eladóink pedig szükség esetén tapasztalataik, tudásuk megosztásával, jótanáccsal szolgálhatnak. Rengeteg olyan eldöntendő kérdéssel kerülhetünk szembe, amely szaktudást igényel (pl: Milyen csemperagasztót vásároljunk? Milyen a jó szigetelés? Melyik a jó minőségű csaptelep? stb.), ilyenkor nélkülözhetetlen egy szakképzett eladó segítsége. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor egy komfortzónánkon messze kívül eső kérdésben kell döntenünk, és hiába bóklászunk tanácstalanul az áruházban, a kutya sem törődik velünk. Sőt, még ha szeretnénk sem tudunk “elkapni” egy eladót, aki segítene… Ez a Bónában nem fordulhat elő! Első és legfontosabb számunkra: vásárlóink maximális elégedettsége.

Kivitelezés
Azt gondolnánk, ha megvan a pénz és tudjuk, mit szeretnénk, akkor már “sínen vagyunk”, pedig ez korántsem igaz. Építkezésnél, vagy egy nagyobb felújításnál fontos az időzítés. A legtöbb esetben nem áll a vásárlók rendelkezésére megfelelő méretű zárt tárolóhely a megvásárolt áruk raktározására, ami problémát jelenthet. Ezért fontos az időzített szállítás. A Bóna Fürdőszoba Áruház rugalmasan alkalmazkodik a vásárlói igényeihez e tekintetben. A megvásárolt árukat, a kért dátumig, biztonságosan raktározzuk, szükség esetén időzítetten kiszállítjuk.
A lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően a tavaszi jó idő beköszöntével, remélhetőleg egyre többen kapnak majd kedvet otthonuk felújítására, modernizálására, megszépítésére. A Bóna Fürdőszoba Áruház a lehető legjobb partner ehhez a projekthez, hiszen mindent egy helyen szerezhetsz be, amire csak szükséged lehet: a padlólaptól a ragasztókig, a csapteleptől a szegőlécekig, a fürdőszobai kiegészítőktől a zuhanykabinig. Kényelmes vásárlás, szakszerű kiszolgálás, ütemezett házhoz szállítás, 3D tervezés és hatalmas árukínálat. Ezzel vár a Bóna.

Kategória: 3D-s látványterv, Bóna Fürdőszoba Áruház, Szolgáltatások | A közvetlen link.