Wellis zuhanypanelek

A Wellist régóta ismerjük kifogástalan minőségű fürdőkádjairól, innovatív masszázskádjairól, jakuzzijairól. A fejlődés, terjeszkedés azonban náluk sem állt itt meg. Termékpalettájuk folyamatosan bővül. Most zuhanypaneleiket mutatjuk be, melyek nemcsak sok fúvókás hidromasszázs és trópusi esőztető funkcióik, hanem elegáns formáik és versenyképes áraik miatt is figyelemre méltóak.

 

3 funkciós panelek

A Wellis zuhanypanelei között nincs egyszerű zuhany. Mindegyik panelt legalább 3 funkcióval látták el. A kézitus és a trópusi esőztető valamennyi panel része, emellett pedig állítható, több fúvókás hidromasszázsfejek is kerültek a zuhanypanelekre. A hidromasszázs részek állíthatósága garantálja, hogy akár tetőtől-talpig részesülhetünk a fúvókák nyújtotta ellazulásból. Kedvünkre válogathatunk az egy- és több karos csaptelepek közül. Hogy teljesen a saját igényeinkhez igazíthassuk a zuhanyunkat, a Wellis néhány zuhanypanelét beépített tusfürdő tartó polccal látta el, másokhoz pedig lehet kérni üveg polcot.

4 funkciós panelek

A 4 funkciós paneleknél a kézitus, a trópusi esőztető és a hidromasszázs mellett vagy kádtöltő-, vagy vízesés funkció áll még a rendelkezésünkre. A kényelmünket fokozza, hogy a Wellis zuhanypanelei között találunk termosztátos csapteleppel működőket. A csaptelepek élettartamát pedig szavatolja, hogy valamennyi Wellis zuhanypanel kerámiabetétes keverőszeleppel van ellátva. Fontos szempont lehet a választásnál a funkciók és a minőség mellett a szín is. A Wellis kínál matt- és fényes felületű zuhanypaneleket, ezüst, fekete, fehér, bronz és fekete-fehér színben is. Néhány zuhanypanel akár sarokba is építhető, ehhez a gyártó külön konzolt kínál.

Ha röviden kellene véleményt alkotnunk a Wellis zuhanypaneleiről azt mondanánk: modern, szemet gyönyörködtető formák, kiváló minőségű alapanyagok és maximális ellazító zuhanyélmény.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Hidromasszázs falak, Zuhanypanelek | A közvetlen link.